Tečaj masaže dojenčka po metodi IAIM

Tečaj masaže dojenčka po metodi IAIM
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 05/03/2024
9:00

Lokacija
Aura Družinski wellness studio

Kategorije


Dragi starši, vabljeni na tečaj masaže dojenčkov, ki je namenjen vam in vašim malčkom. Tečaj vodim certificirana inštruktorica masaže dojenčkov, ki vas bom naučila različnih masažnih gibov in tehnik, ki bodo pomagale izboljšati zdravje in povezanost med vami in vašim dojenčkom. Vaš dojenček se rodi s prvim, zelo razvitim čutom – dotikom. In kaj bi bilo bolj naravnega in ljubečega kot ga razvijati skozi masažo? Tečaj masaže dojenčka vam omogoča, da se naučite umetnosti masaže, ki ne samo da sprošča in neguje vašega dojenčka, ampak tudi izboljšuje njegov celostni razvoj. Dotik ima neverjetno moč spodbujanja aktivnosti možganov, ki povečuje pozornost, inteligenco ter krepi imunski sistem. Vaš dotik bo vašemu dojenčku prinašal občutek varnosti, ljubezni in ugodja, kar je temelj za njegov celostni razvoj.

Masaža dojenčkov ima številne koristi, med drugim: Izboljšana vez in povezanost med starši in dojenčkom. Sprostitev in zmanjšanje stresa pri dojenčku. Olajšanje težav s prebavo, kot so kolike in zaprtje. Povečan pretok krvi in izboljšano zdravje. Izboljšana kakovost spanja in vzorci spanja. Izboljšana funkcija imunskega sistema. Razvoj motoričnih sposobnosti.

Tečaj poteka v sproščenem vzdušju, prilagojenem potrebam vašega dojenčka. Skupaj boste spoznali, kako lahko masaža dojenčka postane del vašega vsakdana, ki bo koristil vsem družinskim članom.

Tečaj IAIM je zasnovan za starše in dojenčke (0-12m), ki se želite naučiti umetnosti masaže dojenčkov, ki je stoletja stara tradicija, ki spodbuja vez med staršem in dojenčkom, sprostitev in izboljšano zdravje. Med tečajem se boste naučili masažnih gibov, tehnik in koristi masaže od glave do pet. Združeni so elementi švedske in indijske masaže, joge in refleksoterapije. Program sledi mendarodnemu, preverjenemu in strokovno podprtemu programu za masažo dojenčkov IAIM.

Pričetek tečaja: 5. 3. 2024 ob 9:00. Tečaj obsega 5 srečanj v petih tednih (5.3., 12.3., 19.3., 26.3., 2.4.), prb. 60 minut. Vsa srečanja so sestavljena iz praktičnega in teoretičnega dela, prav tako je vedno čas za diskusijo. Če se katerega srečanja ne morete udeležiti, ga individualno nadomestimo.

Obvezne prijave.

Vir: Špela Petovar, Aura Družinski wellness studio

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.