Imate premalo strank ali slabo prodajo? Se ubadate s težavo, da vas stranke ne poznajo?

Oglaševanje je eden od najpomembnejših delov poslovanja in internet (splet) ima danes pred tradicionalnimi oglaševalskimi mediji vrsto prednosti (interaktivnost medija, doseganje ciljnih skupin in hitra odzivnost). Z nenehnim tehnološkim razvojem in nenehno dostopnostjo, spletno oglaševanje dejansko ponuja številne možnosti in priložnosti. Izrazite prednosti spletnega oglaševanja so tudi v tem, da omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in nenehne dosegljivosti. Na spletnem portalu www.DiscoverPtuj.eu nudimo celovito ponudbo (svetovanje, načrtovanje, izvedbo) spletne oglasne akcije, pri tem pa dajemo velik poudarek na inovativnost in cenovno ugodne pakete, ki lahko rešijo vašo težavo.

Vam je že kdo ponudil brezplačno oglaševanje vaše dejavnosti?

S konceptom oglaševanja 365/24 in to povsem brezplačno na Discover Ptuj lahko samo pridobite, saj so objave v paketih oglaševanja na spletnem portalu dosegljive vse dni v letu in to ves dan. Naše oglasne akcije so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords). Pakete je po 1 letu oz. obdobju oglasne akcije možno podaljšati, pri tem pa ponujamo do 20% popusta.

Oglejte si pakete oglaševanja in izkoritite ugodne popuste

Paketi oglaševanja
Zakaj oglaševati na spletnem portalu Discover Ptuj?

Spletni portal Discover Ptuj uvrščajo med hitro rastoče spletne portale z velikim potencialom. V samo v nekaj mesecih je s svojimi objavami in opisi znamenitosti ter najobsežnejšim napovednikom prireditev, postal eden najbolj iskanih in cenjenih ter zanesljivih spletnih portalov v regiji. To dokazujejo dobri odzivi na družbenih omrežjih in dejstvo, da so ga mnogi preprosto sprejeli za svojega. Posebej smo ponosni na partnerstva s podjetji in združenji, ki so nas zaznali kot pomembne akterje na področju promocije Ptuja in njegove okolice. Znanje, sposobnost, inovativnost in zagnanost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo pri svojem delu zanesljivi in hitri.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.