Spletni obrazec za vpis dogodkov in prireditev v napovednik spletnega portala Discover Ptuj in hkrati v napovednik občinskega glasila Mestne občine Ptuj ˝Ptujčan˝. Namenjen je vsem prirediteljem na Ptuju in njegovi širši okolici, vse objave pa so brezplačne. Podatki se po oddaji obrazca avtomatično pošljejo na naš e-poštni naslov info@discoverptuj.eu, dogodek pa bo v sistem vpisan v najkrajšem možnem času. Z oddajo izpolnjenega obrazca se strinjate, da vas vpišemo v register prirediteljev in na listo za brezplačne eNovice, od njih pa se lahko kadarkoli odjavite.

Če vam izpolnitev obrazca predstavlja težavo, nam opis svoje prireditve ali dogodka preprosto pošljite na info@discoverptuj.eu

Obrazec je namenjen tudi vpisu novic (poslovnih novic, novic iz kulture, športa, raznih dogodkov, splošne novice …), ki jih prav tako brezplačno vpišemo pod rubriko ˝Novice in oglasi˝.

V kolikor želite obiskovalce našega portala posebej nagovoriti in jih z dodatno promocijo na svoje dogodke ali podjetje privabiti v čim večjem številu, ponujamo tudi zelo ugodne PAKETE OGLAŠEVANJA.

PODATKI O PRIREDITVI/DOGODKU OZ. NOVICINaslov prireditve ali novice (npr.: Don Mernza Quartet ...) (obvezno)

Podnaslov ali dodaten napis (npr.: jazz koncert ...) (obvezno)

Lokacija prireditve (npr.: CID Ptuj, Osojnikova 9, Ptuj) (obvezno)

Datum dogodka (npr.: 27.9.2015 ali obdobje 29.-31.9.2015) (obvezno)

Ura dogodka (npr.: 20.00 ali 10.00-18.00) (obvezno)

Kategorija dogodka/novice (izberi opcijo s spustnega seznama) (obvezno)PODATKI O ORGANIZATORJUOrganizator prireditve/novice (npr.: CID Ptuj ...) (obvezno)

Kontaktna oseba

E-mail (obvezno)

Gsm ali telefon

Spletna stran


ODLOČITE SE ZA DODATNO PROMOCIJO DOGODKA (DOPLAČILO)


Vpišite prosim davčno številko

Poseben promo paket Gold (doplačilo 49.90 €)

Podrobnosti na http://discoverptuj.eu/oglasevanje/paketi-oglasevanja/

Račun se izstavi na osnovi vpisane davčne številke in odkljukanega potrditvenega polja ter po opravljeni storitvi

Z naročilom dodatne promocije dogodka se strinjate s pogoji oglaševanja, ki so objavljeni na http://discoverptuj.eu/oglasevanje/pravila-in-pogoji-oglasevanja/
Dodaj datoteko (.doc, .docx, .pdf), fotografijo, logotip (.jpg, .png - širina vsaj 720 px in manjša od 2 Mb)


Dodatno sporočilo (podrobneje opišite svoj dogodek)