Spletni obrazec za vpis dogodkov in novic

Obrazec je namenjen vsem prirediteljem na Ptujskem oz. Spodnjega Podravja za brezplačno oddajo dogodkov v napovednik spletnega portala Discover Ptuj in tudi v napovednik občinskega glasila Mestne občine Ptuj ˝Ptujčan˝ (samo dogodki na področju MO Ptuj). Osnovni podatki, ki so za objavo brezplačni zajemajo naziv dogodka, kraj, ura, podrobno besedilo in omembo organizatorja. Objava kompletnih kontaktnih podatkov za naročila/rezervacijo/dodatna vprašanja (telefonska številka, e-mail, kontaktna oseba, cenik (cena vstopnice/rezervacije/izdelka/storitve …) spada med dodatno promocijo, ki je plačljiva.

Uporabite naš paket za promocijo dogodkov Event Gold.
Za samo 9,90 € dobite več kot drugje.

Vpisan dogodek bo v napovednik vpisan najkasneje v 24-ih urah, prav tako pa ga pravočasno objavimo tudi na naših socialnih omrežjih (Facebook, Google+). Obrazec je namenjen tudi vpisu novic (poslovnih novic, novic iz kulture, športa, raznih dogodkov, splošne novice …), ki jih prav tako brezplačno vpišemo pod rubriko ˝Novice in oglasi˝.

Pozor pri vpisu dogodkov in novic

Za glasilo Ptujčan je dovolj le nekaj osnovnih podatkov (datum, ura, kraj, naslov dogodka), za spletni portal Discover Ptuj pa obvezno pošljite obsežnejši opis in tudi kakšno fotografijo (priporočena širina min 720 px). Obsežnejši opis dogodka ali novice lahko pošljete tudi v priloženi datoteki, ki naj bo v obliki MS Word (.doc, .docx) ali v obliki PDF (obvezno kot besedilo in ne kot slika – image). Če pošiljate fotografijo ali logotip za naslovno fotografijo dogodka ali novice naj bo v slikovnem formatu (.jpg, .png). Priložene datoteke naj ne bodo večje od 2 MB.

Prosimo, da se pri vpisovanju oz. pošiljanju obrazca držite navodil. V kolikor priložene datoteke ne bodo ustrezale navodilom, si zaradi večjega obsega dela (dodatno prepisovanje in urejanje) pridružujemo pravico, da dogodek ali novico ne objavimo.

Če vam izpolnitev obrazca predstavlja težavo, nam opis svoje prireditve ali dogodka preprosto pošljite na info@discoverptuj.eu

PODATKI O PRIREDITVI/DOGODKU OZ. NOVICI

Naslov prireditve ali novice (npr.: Don Mernza Quartet ...) (obvezno)

Podnaslov ali dodaten napis (npr.: jazz koncert ...) (obvezno)

Lokacija prireditve (npr.: CID Ptuj, Osojnikova 9, Ptuj) (obvezno)

Datum dogodka (npr.: 27.9.2015 ali obdobje 29.-31.9.2015) (obvezno)

Ura dogodka (npr.: 20.00 ali 10.00-18.00) (obvezno)

Kategorija dogodka/novice (izberi opcijo s spustnega seznama) (obvezno)PODATKI O ORGANIZATORJU

Organizator prireditve/novice (npr.: CID Ptuj ...) (obvezno)

Kontaktna oseba (ni obvezno)

E-mail (obvezno)

Gsm ali telefon (ni obvezno)


ODLOČITE SE ZA DODATNO PROMOCIJO DOGODKA (DOPLAČILO)


Vpišite prosim davčno številko

Poseben promo paket Event Gold (doplačilo 9.90 €)

Podrobnosti na http://discoverptuj.eu/oglasevanje/pravila-in-pogoji-oglasevanja/
Dodaj datoteko (.doc, .docx, .pdf), fotografijo, logotip (.jpg, .png - širina vsaj 720 px in manjša od 2 Mb)


Dodatno sporočilo (podrobneje opišite svoj dogodek)VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN ENOVIČKE (obvezno)

Kot prejemnik oz. uporabnik storitev na Discover Ptuj dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Z oddajo izpolnjenega obrazca se strinjam, da me vpišete v register in na listo za brezplačne eNovice, od njih pa se lahko kadarkoli odjavim.

Copyrighted Image !