VinoTours Jeruzalem

VinoTours Jeruzalem
Deli na:

Le kakšen korak severno in vzhodno od starega mestnega jedra Ptuja se kot v pravljici že razprostirajo obronki čudovitih Slovenskih goric. Popotnik po teh krajih je priča čudovitemu gričevnatemu svetu slikovitih hribčkov, ki se dvigajo s tal kakor strnjeni valovi morja, ki je odteklo pred davnimi časi. Mnogi so poraščeni z prostranimi vinogradi v katerih raste trta žlahtnih vinskih sort, popotniku pa ob tem postrežejo tudi z mnogimi zanimivostmi in lepoto vseh vrst. Med prav posebne kraje zagotovo sodijo čudovite gorice Jeruzalema, ki se nahajajo na področju Krajinskega parka Jeruzalemsko – Ormoških goric oz. Prlekije. Te popotniku ponujajo neizmerne priložnosti za spoznavanje kulturnih in naravnih znamenitosti ter posebej izjemne vinske tradicije in kulinarike.

Za spoznavanje vseh znamenitosti predvsem pa pristne lokalne kulinarike in izjemnih vin poskrbi podjetje Vinotours Jeruzalem, ki majnše skupine obiskovalcev (2-7 oseb) popelje po nebeškem kraju z čudovitimi razglednimi točkami in nadvse prikupno speljanimi vinskimi cestami. Obiskovalci lahko uživajo v vinsko-kulinaričnem doživetju slovenske Toskane, v komfortnem vozilu. Ponujajo pester in raznovrsten program, lokalnih, vinskih in kulinaričnih ponudnikov Jeruzalema in okolice, obisk različnih muzejev (čebelarski, lončarski, kmečki,  kasaški,…) in individualno vodenje. Vodič se vam popolnoma posveti in razloži vse znamenitosti in zgodovino kraja. Pokaže vam tudi najlepše razgledne točke, kjer lahko naredite najboljše fotografije (sončni zahod).

Veliki izbor različnih lokalnih ponudnikov jim omogoča izdelavo individualnega programa za vsakega gosta posebej, njihov paket “vse vključeno” pa omogoča, da se gost popolnoma sprosti med vinskimi griči, ob vrhunski kapljici in tipičnih kulinaričnih dobrotah Prlekije, ob petju klopotca in čudovitih sončnih zahodih. Gosta prevzamejo od njegove nastanitve in ga na koncu tudi pripeljejo do njegovih vrat, tako da ne rabi skrbeti še o svoji poti. Svojim mednarodnim gostom omogočajo vodenje v nemščini, angleščini in španščini.


Frank Dohmen s.p.
Jeruzalem 8, 2259 Ivanjkovci
Tel: +386 31 636 172
E-mail: info@vinotours-jeruzalem.com
W: https://www.vinotours.eu/

VinoTours Jeruzalem

nalaganje map - prosimo počakajte ...

VinoTours Jeruzalem 46.476287, 16.187855 VonoTours Jeruzalem Za spoznavanje vseh znamenitosti predvsem pa pristne lokalne kulinarike in izjemnih vin Jeruzalemsko – Ormoških goric oz. Prlekije poskrbi podjetje Vinotours Jeruzalem, ki majnše skupine obiskovalcev (2-7 oseb) popelje po nebeškem kraju z čudovitimi razglednimi točkami in nadvse prikupno speljanimi vinskimi cestami. Podrobnosti...

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.