Hotel Pomaranča Ptuj

Hotel Pomaranča Ptuj
Deli na:

Ptuj se kot najstarejše mesto v Sloveniji in z izjemno bogato zgodovino uvršča med bisere starih evropskih mest, tako starih mest kot je Ptuj pa v Evropi ni veliko. Mesto leži v slikoviti pokrajini med Slovenskimi goricami in Halozami ter Dravskim in Ptujskem poljem in popotnika pozdravlja že od daleč, saj se je mogočna utrdba z mnogimi stavbami zleknila vrh grajskega griča, v njeno varno zavetje pa so se stisnile mestne hiše. Mednje se je s čudovitim pogledom na ptujski grad naselil tudi novi zasebni Hotel Pomaranča, ki ga lahko opišemo kot pravo osvežitev med nastanitvenimi kapacitetami na Ptuju.

hotel pomaranča

Pomaranča d.o.o. je zasebno podjetje s tradicijo, ki se že od svoje ustanovitve leta 2006 ukvarja z gostinstvom in turizmom. Sprva je nastalo iz želje po kvalitetni ponudbi kave, naravnih sokov in ostalih pijač, v zadnjih letih pa so v svojo ponudbo dodali tudi strežbo odlične hrane. S svojo prefinjeno ponudbo in postrežbo v prijetnem ambientu lokalov Pomaranča želijo zadovoljiti slehernega gosta zato jih dodatno razvajajo tudi z sladkimi dobrotami iz svoje lastne slaščičarne in sladoledarne. Svojo odličnost dokazujejo s prisotnostjo v vseh večjih slovenskih mestih kjer širšemu občinstvu ob svoji strasti do kulinarike ponujajo tudi veliko dogodkov, srečanj in prijetnih trenutkov, ki popestrijo dogajanja.

hotel pomaranča

Njihova zadnja pridobitev je povsem na novo urejen Hotel Pomaranča na Ptuju, ki ga zraven udobja in vrhunske opreme odlikujeta izjemna lokacija sredi mesta a hkrati vstran od vrveža ter čaroben pogled na večtisočletni Ptuj. Le nekaj korakov od hotela vodijo pohodniške in kolesarske poti na atraktivno Ptujsko jezero ter slikovito bližnjo okolico mesta, kjer gojijo večstoletno tradicijo predelave vina. Pred hotelom je večje zasebno parkirišče, ki ga uporabljajo številni gostje restavracije. Gostje hotela lahko med svojim bivanjem izbirajo med kombinacijo postrežnega in samopostrežnega zajtrka v prijetnem ambientu v jedilnici ali na terasi. Kulinarična ponudba je zelo pestra, gostje pa lahko izbirajo med mesnimi in ribjimi jedmi, testeninami, solatami, mediteransko hrano in jedi z žara na bukovo oglje. Pravi balzam ob koncu obroka so že omenjene domače sladice in sladoledi Iz lastne slaščičarne, kjer dnevno nudijo okusne sladice in odličen sladoled.

hotel pomaranča

Hotel Pomaranča ima 11 sodobno urejenih sob, kjer so poseben poudarek namenili udobju in počutju gostov. Vse sobe so klimatizirane in s centralno kurjavo, za res pravo udobje pa poskrbijo postelje z vrhunskimi vzmetnicami priznanega svetovnega  proizvajalca Meblo in mehka posteljnina iz finega satena Svilanit. Sobe so zračne in svetle, vse pa so opremljene s sodobnim LCD TV, brezplačnim WiFi dostopom do svetovnega spleta in mnogimi odlagalnimi površinami. Prav posebne in nadvse uporabne so lepo oblikovane in udobne stenske klopi ob oknih, ki nudijo lep pogled na staro mesto, za romantiko pa dodatno poskrbi ročno nastavljivo centralno radijsko ozvočenje (radio igra samo en kanal, ki je skupen z barom).

hotel pomaranča

Enoposteljne sobe lahko gostje koristijo tudi za kratek čas ali le za nočitev na poti ali napornejši noči, preživeti na mnogih kulturnih ali drugih dogodkih v mestu, ki je znano tudi kot slovenska prestolnica prireditev. Pri dvoposteljnih sobah lahko gostje izbirajo med udobnim francoskim ali ločenim ležiščem. Hotelskim gostom ob doplačilu ponujajo tudi zasebni najem finske savne z masažnim tušem in počivalnikom.

hotel pomaranča

Skratka, Hotel Pomoranča daje velik poudarek na udobju in dobrem počutju svojih gostov in v kolikor vas pot zanese v najstarejše slovensko mesto je le ta odlična izbira. Po napornem raziskovanju skrivnostnega Ptuja in njegove bogate zgodovine ter slikovite okolice, vam Hotel Pomaranča ponudi vse in še več, da boste naslednji dan spočiti in sproščeni pripravljeni na nove izzive.

Kontakt
Hotel Pomaranča
Ob Dravi 3A
SI – 2250 Ptuj, Slovenia
T: +386 2 2927 600
M: +386 41 332 000
E: hotel@pomaranca.si
W: http://hotel-pomaranca.si/

Hotel Pomaranča Ptuj

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Hotel Pomaranča Ptuj 46.414625, 15.867112 Hotel Pomaranča Ptuj Ptuj leži v slikoviti pokrajini med Slovenskimi goricami in Halozami ter Dravskim in Ptujskem poljem in popotnika pozdravlja že od daleč, saj se je mogočna utrdba z mnogimi stavbami zleknila vrh grajskega griča, v njeno varno zavetje pa so se stisnile mestne hiše. Mednje se je s čudovitim pogledom na ptujski grad naselil tudi novi zasebni Hotel Pomaranča, ki ga lahko opišemo kot pravo osvežitev med nastanitvenimi kapacitetami na Ptuju. Podrobnosti ... Hotel Pomaranča Ob Dravi 3A SI - 2250 Ptuj, Slovenia T: +386 2 292 76 00 M: +386 41 332 000 E: hotel@pomaranca.si W: http://hotel-pomaranca.si/

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.