Gostišče, penzion Ob ribniku, Podlehnik

Gostišče, penzion Ob ribniku, Podlehnik
Deli na:

Haloze, kise razprostirajo južno od starega Ptuja so prava paša ta oči in ponujajo obiskovalcem vrsto lepot in doživetij. Tako pohodništvo kakor tudi potepanje s kolesom sodi gotovo med posebna doživetja, saj popotnik le redko kje lahko izbir med tako številnimi potmi, ki so popestrene s čudovito panoramo, vzponi in spusti. Po neskončnih poteh so na ogled mnoge zgodovinske in  kulturne znamenitosti, popotnik pa se lahko okrepča na več kmečkih turizmih, ki ponujajo pristno domačo hrano in vinsko kapljico. Po aktivnem vandranju po čudovitih haloških gričih ima popotnik možnost počitka v zasebnih sobah in raznih penzionih, med zanimivejše pa zagotovo sodi Gostišče – Penzion Ob ribniku v Podlehniku.

Gostišče – Penzion Ob ribniku se nahaja v mirnem in prijetnem okolju ob manjšem jezeru v naselju Dežno pri Podlehniku in je pravi naslov za počitek in sprostitev. Z gostišča se vije čudovit pogled na jezero in okoliške haloške griče ter nadvse zanimivo cerkvico sv. Trojice. Na svoj račun bodo prišli tudi popotniki, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas, saj gostišče s svojo razgibano okolico ponuja številne možnosti rekreacije. Okrog jezera je namreč lepo speljana sprehajalna pot, idealna za gorsko kolesarjenje in tek, mimo jezera in gostišča pa vodi tudi del haloške planinske poti. Gostje se lahko razgibajo še na bližnjem nogometnem in košarkarskem igrišču ali pa se odločijo za nekoliko mirnejše aktivnosti. Gostišče -Penzion ˝Ob ribniku namreč ponuja tudi možnost ribolova, ki traja od 1. 04. do 31. 10., jezero pa je bogato s krapi, smuči, amurji in tudi malo ribo. V ta namen nudijo tudi nočitve v ribiških sobah za ljubitelje nočnega ribolova.

Gostišče – Penzion Ob ribniku ponuja nedeljska kosila, jedi po naročilu, ribje specialitete, domače avtohtone sladice, klasične domače jedi, prav tako pa pripravijo svečane pogostitve ob različnih priložnostih (poroke, rojstni dnevi, pikniki, športne prireditve, poslovna srečanja…)  za zaključene družbe do 130 oseb. Popotnik se lahko okrepča v lepo urejenem ambientu ali pa na veliki terasi s pogledom na idilično jezero in čudovite haloške griče. Številni domači in tuji gostje se k njim vračajo zadovoljni, saj ponujajo dobro hrano in vrhunsko vinsko kapljico ter druge turistične storitve. Penzion namreč ponuja cenovno ugodne nastanitve v 16 dvoposteljnih sobah in 4 apartmajih, s skupno kapaciteto 55 ležišč. Nekatere sobe imajo čudovit pogledom na jezero in objezersko naravo, vsaka pa je opremljena s tušem, sanitarijami, kabelsko televizijo, internetom in telefonom. Varno bo poskrbljeno tudi za avtomobile gostov, saj je pred gostiščem urejeno veliko parkirišče.

Gostišče – Penzion Ob ribniku
Dežno 6a, 2286 Podlehnik
Tel: +386 2 788 44 00
Gsm: +386 31 546 111
E-mail: diz.benz@siol.net
Splet: http://penzion-podlehnik.si/

Gostišče, penzion Ob ribniku, Podlehnik

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Gostišče, penzion Ob ribniku, Podlehnik 46.330316, 15.873421 Gostišče, penzion Ob ribniku, Podlehnik Haloze, kise razprostirajo južno od starega Ptuja so prava paša ta oči in ponujajo obiskovalcem vrsto lepot in doživetij. Po neskončnih poteh so na ogled mnoge zgodovinske in  kulturne znamenitosti, popotnik pa se lahko okrepča na več kmečkih turizmih, ki ponujajo pristno domačo hrano in vinsko kapljico. Po aktivnem vandranju po čudovitih haloških gričih ima popotnik možnost počitka v zasebnih sobah in raznih penzionih, med zanimivejše pa zagotovo sodi Gostišče – Penzion Ob ribniku v Podlehniku. Podrobnosti ...

Vir

  • Foto: Črtomir Rosić, Klemen Vidmar
  • Uradna spletna stran
  • Uradna brušura penziona

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.