Pot do telesnega in duševnega zdravja: Informativno predavanje z zdravnikom

Pot do telesnega in duševnega zdravja: Informativno predavanje z zdravnikom
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 09/03/2024
19:00

Lokacija
Narodni dom Ptuj

Kategorije


Informativno predavanje z zdravnikom »Pot do telesnega in duševnega zdravja«

  • Ptuj, sobota, 9. 3. 2024, ob 19.00, Narodni dom, Jadranska ulica 1, Ptuj

Zdravniško predavanje o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti s pomočjo učenja Bruna Gröninga. Dokumentirane ozdravitve, ki so jih preverili in potrdili neodvisni zdravniki, potrjujejo resničnost citata Bruna Gröninga: »Neozdravljivo ne obstaja – Bog je največji zdravnik!« Nenavadne ozdravitve, ki so se zgodile po duhovni poti, so bile deležne kritik številnih zdravnikov. Po sprejemu naravne zdravilne moči se dogajajo ozdravitve dolgoletnih kroničnih bolezni, kakor tudi odvisnosti od drog in drugih zasvojenosti.

 Vljudno vabljeni vsi zainteresirani. Vstop je prost. Prostovoljni prispevki so zaželeni.

Krog za naravno življenjsko pomoč e.V. (Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V.) je društvo, registrirano v Nemčiji, pri Okrožnem sodišču v Siegburgu (Register društev VR 1843), in ga Davčni urad Siegburg vodi kot dobrodelno in nepridobitno združenje (Sklep z dne 15.3.2017). Kreis für natürliche Lebenshilfe e.V., kot nosilno združenje, služi Krogu prijateljev Bruna Gröninga v vseh poslovnih in pravnih zadevah.

Bruno Gröning (1906–1959) je ljudem predaval o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in na predavanjih je prihajalo do presenetljivih ozdravitev. Z uporabo njegovega učenja se, tako kot takrat, tudi danes dogajajo ozdravitve. Nekaj tisoč strokovnjakov vseh medicinskih poklicev (profesorji, zdravniki, zdravilci …), iz več kot 90 držav sveta, sodeluje v Medicinsko-znanstveni strokovni skupini (MWF) Kroga prijateljev Bruna Gröninga. V tem času je bilo zapisanih nekaj tisoč poročil o uspehu, ki so jih zdravniki skupine MWF skrbno preverili in dokumentirali z medicinskimi izvidi, pridobljenimi od neodvisnih zdravnikov. Po vzoru Bruna Gröninga v Krogu prijateljev ne potekajo nikakršna medicinska svetovanja, pregledi ali zdravljenja.

Krog prijateljev Bruna Gröninga je zasebna interesna skupnost. Pripadnost Krogu prijateljev Bruna Gröninga posameznika ne zavezuje niti pravno-finančno niti versko, saj lahko Krog v vsakem trenutku zapusti, kar se lahko primerja z dobrim, zasebnim prijateljstvom. Na srečanjih prijatelji govorijo o pomočeh in ozdravitvah po duhovni poti in izmenjujejo praktične izkušnje, pridobljene z učenjem Bruna Gröninga. Udeležba na teh srečanjih, ki so praviloma enkrat na tri tedne, je prostovoljna in brezplačna. Svobodna volja je pomembna osnova in temeljno vodilo učenja Bruna Gröninga. Maja 2013 je Krog prijateljev prejel mednarodno nagrado “Peace Pole”, glej: https://www.bruno-groening.org/sl/krog-prijateljev/aktualno/priznanje-za-mir.

Vir: Martina Horvat, Krog prijateljev Bruna Gröninga

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.