Dobimo se v parku: Zapojmo skupaj

Dobimo se v parku: Zapojmo skupaj

Datum / Čas
Date(s) - 06/05/2023
10:00 - 12:00

Lokacija
Panorama Ptuj

Kategorije


Dobimo se v parku! Zapojmo skupaj!

Vabimo in najavljamo tretje srečanje v ciklu dogodkov Dobimo se v parku!, ki smo ga ptujske nevladne organizacije in aktivni občani aktivno oblikovali z željo po oživitvi mesta, spodbujanju druženja med prebivalci in uporabe zelenih površin v mestu. Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.

Tokrat bomo z ženskim pevskim zborom Lilith ogreli grla in zapeli slovenske pesmi. Pridite in se nam pridružite v pesmi v soboto, 6. 5 2023 med 10. in 12. uro na Panoramskem griču (na najvišjem platoju pri klopeh), na Ptuju. Park bomo tokrat uporabili kot prostor za druženje ob pesmi. Če igrate kakšen inštrument ali če se vam doma skriva kakšna pesmarica, jih prinesite s seboj. Se že veselimo skupnega petja.

Celotni program najdete na tej povezavi: https://bit.ly/3Zk7EaE

Kako lahko prispevamo k izvedbi bolj zelenega dogodka?

Na dogodek pridemo peš ali s kolesom. Za kavo in čaj bo poskrbljeno, tebe pa vabimo, da prineseš svoj najljubši lonček ali skodelico ter tako aktivno prispevaš k zmanjševanju odpadkov. Nekaj pa jih bo vseeno na zalogi. Prav tako bo na isti dan potekala tudi čistilna akcija Očistimo naše mesto, ki se bo pričela ob 9. uri, tako da lahko združite “prijetno s koristnim”.

Dobimo se na Panorami!

Vir: Gordana Jović , predsenica KD Lilith v imenu ekipe: Društvo Steza, KD Objemko, Ženski pevski zbor Lilith, Zasebni vrtec Vilinski gaj – Ptuj, Terezine knjige, DPD Svoboda Ptuj, Kuku – društvo za kreativno udeležbo, Društvo Zoja, Regionalno stičišče NVO Podravja

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.