fbpx

Antikvitete Trop

Antikvitete Trop
Deli na:

Ptuj kot najstarejše dokumentirano mesto v Sloveniji izredno bogata zgodovina uvršča med bisere starih mest, ki se ravno zaradi izredno bogate zgodovine uvršča med bisere starih evropskih mest, tako starih mest kot je Ptuj pa v Evropi ni veliko. Mesto Ptuj leži v slikoviti pokrajini med Slovenskimi goricami in Halozami ter Dravskim in Ptujskem poljem in ko se obiskovalec sprehaja po njegovih starih ulicah in trgih lahko prav začuti kako ga misli potegnejo v časovno potovanje. Kaj hitro se obiskovalcu pred očmi zavrtijo slike baročnega Ptuja, pri tem pa se sprašuje kakšno je bilo takrat življenje Ptujčanov.

antikvitete trop

Z nekaj koraki po Slovenskem trgu v starem mestnem jedru Ptuja, obiskovalca privabi lepo urejena izložba Antikvitete Trop in domišljija hitro postane realnost. Pogled skozi izložbo je čaroben in obiskovalca hitro pritegne v lepo urejeno trgovinico s starinami. Antikvitete Trop ponujajo opremo za celotni interier, umetniške in dekorativne predmete iz različnih stilnih (slogovnih) obdobij. Ledino je na tem področju zaoral Ludvik Trop, ki ga je uporabna umetnost kot zbiratelja in entuziasta zanimala že od zgodnjih študentskih let. Njegov hobi, strast in znanje sedaj profesionalno nadaljuje in nadgrajuje sin Zoran. Antikvitete Trop vas obogatijo v vašem domu ali poslovnem prostoru. Niso jim tuje izkušnje pri opremljanju butičnih hotelov, muzejskih predstavitev in poročnih oz. svečanih dvoran. Če vas pritegne scenska umetnost, jih lahko opazite tudi v gledaliških igrah, operah in filmih.

antikvitete trop

Poskrbijo tudi, da njihovi ali vaši kosi stilnega pohištva dobijo ustrezen stilni izgled ali pa jim dodajo pridih modernega časa. Na področju konservatorstva restavratorstva imajo opravljen državni izpit in s tem pridobljeni uradno priznani naziv konservator restavrator. Ker je njihova ponudba prevelika, da bi vam jo predstavili v teh vrsticah, si jo enostavno morate ogledati v njihovem salonu.

Antikvitete Trop
Slovenski trg 6, 2250 Ptuj
M: +386  41 808 125
M: +386 40 605 024
E: info@trop.si
W: http://www.antikvitete-trop.si/

KML-LogoFullscreen-Logo
Antikvitete Trop

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Antikvitete Trop 46.420109, 15.870157 Antikvitete Trop Ko se obiskovalec sprehaja po starih ulicah in trgih Ptuja lahko prav začuti kako ga misli potegnejo v časovno potovanje. Kaj hitro se obiskovalcu pred očmi zavrtijo slike baročnega Ptuja, pri tem pa se sprašuje kakšno je bilo takrat življenje Ptujčanov. Z nekaj koraki po Slovenskem trgu v starem mestnem jedru Ptuja, obiskovalca privabi lepo urejena izložba Antikvitete Trop in domišljija hitro postane realnost. Podrobnosti... Slovenski trg 6, 2250 Ptuj M: +386  41 808 125 M: +386 40 605 024 E: info@trop.si W: http://www.antikvitete-trop.si/