Kolesarski center Bike Ek Ptuj

Kolesarski center Bike Ek Ptuj
Deli na:

Kolesarski center BIKE EK (Ribs com d.o.o.) je bil ustanovljen zaradi želje ponuditi kolesarjem severovzhodne Slovenije nekaj več. V naši ponudbi so kolesa in oprema, ki bo fascinirala še tako zahtevnega kolesarja. Ponujamo največjo izbiro koles in opreme na Štajerskem, saj imamo vedno na voljo vsaj 200 koles! V teh letih obstoja smo si pridobili najboljše kolesarske znamke, na kar smo še posebej ponosni. Naša filozofija je znanje, profesionalnost, strokovnost servisa in prijazno okolje v trgovini. V kolesarskem centru Bike Ek izvajamo servis koles, ter vse kolesarske opreme, kot tudi opreme za smučanje, deskanje in tek na smučeh.

kolesarski center

Prodaja in servis koles

V kolesarskem centru BIKE EK, že več kot deset let svetujemo, sestavljamo in prodajamo kolesa in opremo za kolesarjenje začetnikom in najbolj zahtevnim kolesarjem. Že od 2009 dalje nastavljamo pozicijo na kolesu po svetovno najbolj napredni metodi BG-FIT, in smo edini v Sloveniji z Master BG FIT tehnikom. Ravno tako pa servisiramo vsa kolesa in opravljamo najbolj zahtevna servisna dela. Smo uradni in edini SRAM in MAVIC servisni center na tem območju.  Servise izvaja tehnično podkovano osebje, z več kot 15 letnimi izkušnjami v tekmovalnem in rekreativnem cestnem in gorskem kolesarjenju. Serviserji se redno udeležujejo tehničnih seminarjev in so tako vedno seznanjeni z najnovejšimi servisnimi metodami. Servisirajo tako navadna kolesa, kot tudi kolesa tekmovalcev profesionalnih domačih kot tujih ekip.

kolesarski center

Vožnja in servisiranje koles ni naša zaposlitev, je naša strast! Naši serviserji kot bivši in sedanji tekmovalci vedo kako mora oprema delovati, tudi v najtežjih razmerah. V servisu uporabljamo najboljša orodja znamk PARK TOOLin VAR, originalne in kvalitetne rezervne dele ter samo najboljša maziva in čistila MUC OFF. Smo edini uradni serviser koncerna SRAM (Sram, Rock Shox, Avid in ZIPP) na štajerskem, ter servisni center za SHIMANO, MAVIC, CAMPAGNOLO ter vse znamke koles.

Prodaja in servis smuči

Pozimi presenečamo s svetovanjem in ponudbo tekaških smuči, opreme za tek na smučeh, dodatne opreme za alpsko smučanje in s hitrim in kvalitetnim servisom smuči, snežnih desk in tekaških smuči. Prav tako izvajamo tečaje teka na smučeh. Servisiranje smuči izvaja strokovno usposobljen serviser, na vodilnih napravah na svetovnem tržišču, WINTERSTEIGER. Uporabljamo le najboljša orodja in maziva znamke START.
Strojna obdelava poskrbi za brezhibno drsno ploskev in robnike, medtem, ko ročna obdelava poskrbi za brezhibno zaključene robnike in voskanje.
Pripravljamo tudi smuči za tekmovanja!

kolesarski center

Obiščite nas in se prepričajte, zakaj smo najkvalitetnejši, najhitrejši in najbolj zanesljiv servis v tem delu Slovenije!

Za vse, ki pridejo na oddih na Ptuj brez kolesa, ponujamo izposojo.

RIBS COM d.o.o.
Kolesarski center Bike Ek
Ulica Heroja Lacka 9, SI – 2250 Ptuj, Slovenia
Tel: +386 2 7712 441
Fax: +386 2 7712 440
E-mail: info@bikeek.si
Web: http://www.bikeek.si/

Delovni čas:
Letni: 9.00 – 1200 in 13.30 – 19.00
Zimski: 9.00 – 12.00 in 13.30 – 18.00
Sobota: 9.00 – 12.00
Nedelja: zaprto

Kolesarski center Bike Ek

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Kolesarski center Bike Ek 46.419585, 15.873479 Kolesarski center Bike Ek V kolesarskem centru BIKE EK, že več kot deset let svetujemo, sestavljamo in prodajamo kolesa in opremo za kolesarjenje začetnikom in najbolj zahtevnim kolesarjem. Ravno tako pa servisiramo vsa kolesa in opravljamo najbolj zahtevna servisna dela. Smo uradni in edini SRAM in MAVIC servisni center na tem območju. Za vse, ki pridejo na oddih na Ptuj brez kolesa ponujamo izposojo koles. Podrobnosti ... Kolesarski center Bike Ek Ulica Heroja Lacka 9, SI - 2250 Ptuj, Slovenia Tel: +386 2 7712 441 Fax: +386 2 7712 440 E-mail: info@bikeek.si Web: http://www.bikeek.si/ Delovni čas: Letni: 9.00 - 1200 in 13.30 - 19.00 Zimski: 9.00 - 12.00 in 13.30 - 18.00 Sobota: 9.00 - 12.00 Nedelja: zaprto

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.