Deli na:

Kamp Terme Ptuj ob termalnem parku Term Ptuj je le kilometer oddaljen od središča Ptuja in je idealen kraj za popoln oddih v najstarejšem slovenskem mestu. Kampski gosti lahko dvakrat dnevno vstopajo v termalni park Term Ptuj, koristijo pa lahko tudi wellness, rekreacijske in gostinske storitve za hotelske in druge obiskovalce Term Ptuj. Leži ob eni najbolj pomembnih povezav vzhodne in centralne Evrope z Jadranskim morjem in Italijo. Posebnost kampa, ki jo hitro začuti prav vsak gost, je rimski duh Term Ptuj in okolice.

Glamping Vinska vas

Noč lahko preživite tudi v pravem lesenem vinskem sodu, ki priča o bogati vinarski tradiciji na Ptuju. Nevsakdanja, a izjemno prijetna in zanimiva bivališča, ki sprejmejo po dve osebi, so nameščena okrog osrednjega prostora s skupnim ognjiščem. Bivanje v sodih je priljubljena popestritev za pare in odlična zabava za družine in zaključene skupine, ki v Vinski vasi pogosto priredijo tudi kakšno praznovanje ali timbilding.

Mobilne hišice

Mobilne hišice so vedno bolj priljubljena oblika kampiranja, še posebej pri družinah. Ponujajo namreč stik z naravo in svobodo kot pri šotorjenju, vendar tudi apartmajsko razkošje in manjšo izpostavljenost vremenskim vplivom. V kampu je 24 mobilnih hišic, namenjenih največ štirim osebam. Gostje naših mobilnih hišic lahko uživajo v vseh radostih, ki jih ponuja ogromen notranji in zunanji termalni parku, si morda čisto za dušo privoščijo brezskrbno razvajanje v v Wellnessu Valens Avgusta v Grand Hotelu Primus ali poiščejo novo energijo v savnah ali na masažah v delu notranjega termalnega parka.

Kamp Terme Ptuj
Terme Ptuj d.o.o.
Pot v toplice 9, 2250 Ptuj
Tel: +386 2 749 45 80
Fax: +386 2 749 45 20
E-pošta: info@terme-ptuj.si
Splet: http://www.terme-ptuj.si

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.