fbpx

Mestni kino Ptuj vabi z akcijo Doniraj svoj stari naslanjač

Mestni kino Ptuj vabi z akcijo Doniraj svoj stari naslanjač
Deli na:

Gradbena dela v novi, drugi ptujski kinodvoranici se bližajo koncu in kmalu bo na vrsti opremljanje prostora s pohištvom. Tu pa potrebujemo tudi tvojo pomoč! Za udobno gledanje filmov na platnu bomo potrebovali približno 30 naslanjačev. Dvoranica bo pričarala klubsko vzdušje, zato si želimo, da bi bili ti različni, prinešeni z vseh vetrov, vsak že s svojo zgodbo.

Če se ti kje potika kak star naslanjač, mu lahko podariš novo življenje v novi ptujski kinodvoranici!

V čudovitem obokanem pritličnem prostoru Mestnega kina Ptuj, ki je bil doslej prazen, te dni nastaja še ena, druga ptujska kinodvorana. Gradbena dela se bližajo koncu in kmalu bo na vrsti opremljanje prostora s pohištvom.

Tu pa potrebujemo tudi tvojo pomoč!

Za udobno gledanje filmov na velikem platnu bomo potrebovali približno 30 naslanjačev. Dvoranica bo pričarala klubsko vzdušje, zato si želimo, da bi bili ti različni, prinešeni z vseh vetrov, vsak že s svojo zgodbo.

Če se ti kje potika kakšen star, ti bo hvaležen, če mu podariš novo življenje! Skrbno ga bomo obnovili in ga po potrebi preoblekli v nove barve.

Fotografijo naslanjača prosimo pošlji na e-naslov nina.milosic@cid.si in če nam bo šel v koncept, te bomo kontaktirali in se dogovorili o načinu prevzema.

Vir: mestni kino Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.