Zvočna meditacija: Sprostitvena zvočna kopel

Zvočna meditacija: Sprostitvena zvočna kopel
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 27/05/2022
19:00

Lokacija
Aura Družinski wellness studio

Kategorije


Aura Družinski wellness studio,  vabi 27.5.2022, ob 19. uri na globoko sprostitev telesa in duha Zvočna meditacija: Sprostitvena zvočna kopel, ki bo v njihovih prostorih v Prešernovi ul. 27, Ptuj

Prepustite se petkovi zvočni meditaciji. Odlična priložnost, da se po tedenskih aktivnostih sprostimo, umirimo naše misli in telo ter se poglobimo vase. Po zvočni kopeli smo popolnoma sproščeni, prerojeni in pripravljeni za nove aktivnosti. Zvočne vibracije med zvočno kopeljo harmonizirajo vsako celico v našem telesu.

Zvočno kopel izvaja Marjan – @zvocnameditacija. Vzemite si čas zase in za sprostitev, ki jo potrebujete. Čim prej si rezervirajte svoje mesto.

??? ?????? ???č?? ??????
Zvočna kopel je neke vrste meditacija – zvočna meditacija, ki nas pripelje do globoke sprostitve. Do nje pa pridemo s pomočjo igranja na zvočne (himalajske) posode in gong. Med zvočno kopeljo se, namesto v vodi, s pomočjo pojočih posod in gonga, globoko sproščeni “kopamo” v zvoku in zvočnih vibracijah. Med igranjem se zvok razširi po celotnem prostoru in nežno prodre tudi v naše telo, zato ga začutimo povsod okrog nas. Tako v prostoru, kot v našem telesu in celicah.

???? ???č?? ????? ???????
Ležimo na blazinah, po želji se pokrijemo z odejo in se prepustimo. Med zvočno kopeljo umirimo naše misli, se osredotočimo na svoje občutke. Zvočna sprostitev nas lahko ponese globoko v meditacijo ali tudi spanec. Prepustimo se zvočnim vibracijami ter se sprostimo.

?????ž?? ?? ???č?? ?????? ?????š?:
Sprostitev in umirjanje misli.
Ustvarjanje harmonije in doseganje ravnovesja v telesu.
Sproščanje blokad, stresa in napetosti.
Pomoč pri potovanju v svojo notranjost in iskanju odgovorov.
Umiritev duše in telesa.
Zvočna kopel – povežite se s trenutkom tukaj in sedaj!
Zvočna kopel poteka v manjši skupini v družinskem wellness studiu Aura.

Obvezne prijave s kotizacijo.

Vir: Špela Petovar, Aura Družinski wellness studio

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.