Zvočna meditacija in vodena meditacija za prizemljitev

Zvočna meditacija in vodena meditacija za prizemljitev
Zvočna meditacija in vodena meditacija za prizemljitev

When

25/04/2018    
19:30

Where

Zavod BodiDobro
Rajšpova 14, Ptuj, 2250

Event Type

Povezovanje z energijo Zemlje imenujemo tudi prizemljitev. V sredo, 25. aprila 2018, ob 19.30 v prostorih Zavoda Bodidobro se bomo, s pomočjo vodene meditacije in zvočne meditacije, povezovali z močjo in energijo matere Zemlje.

Potek večera

Meditacija za prizemljitev in ponovno povezavo
Zvočna meditacija s himalajskimi posodami in gongom
Integracija in pogovor ob čaju

Zahtevana je vstopnina in rezervacija. Število prisotnih je omejeno.

22. april je svetovni dan Zemlje. Kljub ozaveščanju se vedno bolj oddaljujemo od narave. Nosimo jo na vseh mogočih prenosnih napravah, pristen stik, ki nas poveže s srcem, pa se izgublja. Povezovanje z energijo Zemlje imenujemo tudi prizemljitev. Ob tej priložnosti se bomo preko vodene meditacije in zvočne kopeli povezovali z močjo matere Zemlje. Povezali se bomo z njeno energijo. Mnoge raziskave potrjujejo, da se zdravje človeka izboljša v stiku z Zemljo. Najverjetneje imamo vsi konkretne izkušnje z izboljšanjem počutja, ko se sprehajamo, tekamo, hodimo bosi, vrtnarimo in smo na splošno v stiku z naravo. Tokratna meditacija je podrta z zvoki in vibracijami zvočnih posod in gonga, kar nam daje še dodatno podporo, da opazujemo svoje občutke ter se globoko sprostimo in povežemo.

Meditacijo vodiva Barbara Terbuc in Marjan Ostroško.

Meditacija je močno orodje. To orodje bomo uporabili, da spet začutimo moč Zemlje. Še enkrat vas vabimo na meditacijo za prizemljitev in povezavo z materjo Zemljo, da začutimo moč in energijo, ki nas pomirja, zdravi, napolni z energijo in sprošča. Med samo kopeljo je priporočljivo, da smo v lahkotnih oblačilih. Potrebna je podloga za ležanje in odeja, s katero se med kopeljo pokrijemo.

Vir: Marjan Ostroško

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.