Vpisi in avdicije v mladinski zbor Allegro

Vpisi in avdicije v mladinski zbor Allegro
Vpisi in avdicije v mladinski zbor Allegro

When

03/12/2018    
18:00

Where

OŠ Mladika
Žnidaričevo nabrežje 1, Ptuj, 2250

Event Type

Novo ustanovljen mladinski zbor Allegro vabi nove pevce, stare med 12 in 20 let! Kulturno društvo vokalne glasbe Allegro je na Ptuju prisotno od leta 2011. V sklopu društva so doslej uspešno delovali šola muzikala za otroke, mladinski pevski zbor, oddelek solopetja in otroški pevski zbor, ki je na regijskem tekmovanju dosegel zlato priznanje ter posebno priznanje za najboljši debitantski zbor.

Vse zasedbe delujejo pod  vodstvom zborovodkinje Jasne Drobne, ki je s svojimi zbori redna udeleženka državnih in mednarodnih tekmovanj, od koder se vedno vrača z najvišjimi priznanji.

Z novim šolskim letom pa je prišla nova ideja: ustanovitev mladinskega pevskega zbora Allegro za mlade od 12 do 25 let, z željo zapolniti vrzel med šolskimi in odraslimi pevskimi zbori in tako dati možnost kvalitetnega petja tudi srednješolcem in študentom, ter z željo, da Ptuj dobi kvaliteten mladinski pevski zbor, ki bo mesto predstavljal tako doma kot na festivalih in tekmovanjih po svetu.

Vpisi in avdicije v mladinski zbor bodo v mesecu decembru ob ponedeljkih, 3. 12., 10. 12. in 17. 12. 2018 ob 18.00, v prostorih OŠ Mladika (1. nad., št.6)

Repertoar zbora bo zanimiv in pester, vključeval bo tako koreografije kot različne instrumentalne spremljave, bodypercussion, afriška tolkala…

Vir: Jasna Drobne, zborovodkinja

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.