Vodenje po razstavi Welcome to the Final Show – Auri Sacra Fames

Vodenje po razstavi Welcome to the Final Show – Auri Sacra Fames
Vodenje po razstavi Welcome to the Final Show - Auri Sacra Fames

When

17/11/2018    
10:00

Where

Galerija mesta Ptuj
Prešernova 29, Ptuj, 2250

Event Type

Ob zaključku samostojne razstave Welcome to the Final Show – Auri Sacra Fames v Galeriji mesta Ptuj, vas vabimo na predstavitev obsežnega kataloga Jerneja Forbicija, ki bo v soboto, 17.11.2018, ob 10.00. Katalog je posvečen najnovejšemu umetnikovemu ciklusu  Welcome to the Final Show in predstavitvi likovnih del od leta 2011 do danes.

Katalog je izšel v sodelovanju z Galerijo Punto sull’Arte iz Vareseja, Galerijo Romberg iz Latine (oboje Italija) in Mestno občino Ptuj (Galerija mesta Ptuj) ter zajema preko 160 reprodukcij na več kot 180 straneh. Besedila v katalogu so prispevali naslednji avtorji: Gaia Conti, Daniela Croci Silvuni, Fortunato D’Amico, Cecilia Maria Di Bona, Peter Tomaž Dobrila, Doroteja Kotnik, Domenico Maria Papa, Gianluca Marziani, Alessandra Redaelli, Carlo Sala, Ermanno Tedeschi in Marika Vicari.

Katalog vam bodo predstavili: Jernej Forbici (umetnik), Doroteja Kotnik (strokovna sodelavka Galerije mesta Ptuj) in Marika Vicari (avtorica uvodnega besedila).

Sledil bo voden ogled z Dorotejo Kotnik in avtorjem po razstavi Welcome to the Final Show – Auri Sacra Fames, ki se zaključuje na isti dan.

Vir: Barbara Ferčič, odnosi z javnostmi Mestne občine Ptuj

 

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.