Veseli december 2016: Trije prašički (lutkovna predstava)

Veseli december 2016: Trije prašički (lutkovna predstava)

Datum/Čas:
Datum: 18/12/2016
Ura: 15:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: dogodek za otroke, družabni dogodek, lutkovna predstava, mestni kino


Vljudno vabljeni na tradicionalni VESELI DECEMBER Društva prijateljev mladine Ptuj, ki bo v nedeljo, 18. december 2016, ob 15. in 17. uri v Mestnem kinu Ptuj.

V sodelovanju z Mini teaterrom bomo prikazali lutkovna predstavo TRIJE PRAŠIČKI (35 min, 3+). Zgodba o treh prašičkih in požrešnem volku, o strahu in modrih odločitvah, o lenobi in vztrajnosti ter o zmagi dobrega nad zlim.

Najmlajše otroke bosta pozdravila teta Zima in dedek Mraz s spremstvom, obdarila jih bosta z bonboni, baloni, prestami in jabolki, skupaj pa bomo pričarali praznično vzdušje. Vabljeni v družbo navihanih mišk, prijaznih zajčkov, veselih medvedov, nagajivih palčkov in zasanjanih snežink.

Otroci imajo prost vstop, potrebujejo pa brezplačno vstopnico, ki jim zagotavlja sedež v dvorani. Vstopnice za odrasle so po ceni 4 € na voljo v času obratovanja blagajne Mestnega kina Ptuj (odpre se pol ure pred začetkom prve kinopredstave, zapre pa po začetku zadnje kinopredstave). Priporočamo, da si karte zagotovite pravočasno, saj je število sedežev omejeno

Vir: Vojka Havlas

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.