Veseli december 2016: Bi se gnetli na tej metli

Veseli december 2016: Bi se gnetli na tej metli

Datum/Čas:
Datum: 17/12/2016
Ura: 15:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: animirani film, dogodek za otroke, družabni dogodek, mestni kino


Vljudno vabljeni na tradicionalni VESELI DECEMBER Društva prijateljev mladine Ptuj, ki bo v soboto, 17. decembra 2016, ob 15. in 17. uri v Mestnem kinu Ptuj.

V sodelovanju z Mestnim kinom Ptuj in RTV Slovenija bomo predvajali animirani film: BI SE GNETLI NA TEJ METLI (sinhronizirano, 25 min, 3+).

Animirana pravljica po istoimenski slikanici Julie Donaldson in Axla Schefflerja v izvrstnem prevodu Milana Dekleve. Prijazna čarovnica in njena mačka potujeta na metli, ko veter odpihne klobuk. Najde ga psiček in ju vpraša: »Bi se lahko skupaj gnetli na tej metli?« Tok tok tok po palici in švist! – so izginili! Na popotovanju se na metlo vkrcata še zelena ptica in žaba …

Najmlajše otroke bosta pozdravila teta Zima in dedek Mraz s spremstvom, obdarila jih bosta z bonboni, baloni, prestami in jabolki, skupaj pa bomo pričarali praznično vzdušje. Vabljeni v družbo navihanih mišk, prijaznih zajčkov, veselih medvedov, nagajivih palčkov in zasanjanih snežink.

Otroci imajo prost vstop, potrebujejo pa brezplačno vstopnico, ki jim zagotavlja sedež v dvorani. Vstopnice za odrasle so po ceni 4 € na voljo v času obratovanja blagajne Mestnega kina Ptuj (odpre se pol ure pred začetkom prve kinopredstave, zapre pa po začetku zadnje kinopredstave). Priporočamo, da si karte zagotovite pravočasno, saj je število sedežev omejeno

Vir: Vojka Havlas

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.