Veliki koncert Nine Pušlar

Veliki koncert Nine Pušlar
Veliki koncert Nine Pušlar

When

10/05/2019    
20:00

Where

Dominikanski samostan Ptuj
Muzejski trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

Vljudno vabljeni na veliki koncert Nine Pušlar v prelepem okolju Sončnega parka ob Dominikanskem samostanu na Ptuju, ki bo v petek, 10. maja 2019, ob 20.00.

Vstopnice Eventim in TIC Ptuj /  predprodaja sedišče: 22 €, predprodaja stojišče: 18 € / na dan dogodka sedišče: 26 €, na dan dogodka stojišče: 22 €

Širši javnosti je postala znana pri rosnih sedemnajstih letih, ko je leta 2005 zmagala v Bitki talentov in že posnela prvo pesem Ni ona, ki jo je premierno predstavila v oddaji Spet doma. Že leta 2006 je posnela 1. samostojni album z naslovom NINA PUŠLAR in leta 2010 drugega, ki ga je poimenovala SLEČENO SRCE, naslovna pesem tega albuma pa je postala tudi najbolj predvajana slovenska skladba tega leta!

Do danes je razvila povsem svoj in izjemen glasbeni slog, ki ga obožuje tako njena številna publika kot tudi radijske postaje. To dokazuje njeno odlično ustvarjalno leto 2016, ko je s singlom TO MI JE VŠEČ podrla vse rekorde radijske rotacije, to leto pa je bilo rekordno tudi po številu njenih koncertov in drugih nastopov ter po pozitivnih odzivih njenih oboževalcev. Leta 2017 je bila nominirana za nagrado Žaromet v kategoriji Glas leta; prejela pa je prestižno nagrado, kipec Žaromet za največkrat predvajano slovensko pesem v letu 2016, pesem TO MI JE VŠEČ! Po odličnem sprejemu omenjene skladbe, so njena publika in radijske postaje več kot pozitivno sprejele tudi skladbo Za vedno, ki jo je izdala aprila 2017 ter skladbo Lepa si, odo ženstvenosti, pristni ženski lepoti, s katerima je napovedala novi studijski album. V letošnjem letu je ponovno nominirana za nagrado Žaromet v kategoriji Glas leta, od februarja dalje pa nadaljuje s koncerti po vsej Sloveniji.

Podrobnosti na http://dominikanskisamostan.si/event-item/nina-puslar/.

Vir: Pavel Magdić, manager Dominikanski samostan

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.