Urbani vrtovi po meri lokalne skupnosti (razprava)

Urbani vrtovi po meri lokalne skupnosti (razprava)

Datum/Čas:
Datum: 26/11/2019
Ura: 17:00 - 20:00

Lokacija dogodka:
Ljudska univerza Ptuj, Mestni trg 2, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: okrogla miza, razprava


Ob načrtovanju ureditve pogojev za vrtičkarstvo na občinskih zemljiščih in z željo, da naši vrtovi postanejo prostor srečevanja, vključevanja in skupne izgradnje kakovostnega življenjskega okolja MO Ptuj v sodelovanju z nevladnima organizacijama Umanotera in Focus vabi na skupinski pogovor URBANI VRTOVI PO MERI LOKALNE SKUPNOSTI, ki bo v torek, 26. novembra 2019, od 17. do 20. ure, v predavalnici Ljudske univerze Ptuj.

Srečanje, na katerem bo sodelovala tudi županja Nuška Gajšek, bo namenjeno tudi sproščenemu pogovoru ob prigrizku in mreženju vseh, ki si želijo aktivno prispevati k skupnemu razmisleku o razvoju skupnostnih vrtov na Ptuju. Za lažjo organizacijo dogodka prosimo za prijavo preko spletnega obrazca na povezavi http://bit.ly/Delavnica-Ptuj ali elektronske pošte elena.zupanc@ptuj.si.

Vljudno vabljeni vrtičkarji in tisti, ki bi to želeli postati, občani, ki vas zanima ureditev prostora lokalne skupnosti, sosedi, društva in druge organizacije, ki želite sooblikovati ptujsko vrtičkarsko skupnost.

Vir: Barbara Ferčič, MO Ptuj
Foto: Pixabay (Free Photo)

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.