Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour)

Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour)

Datum/Čas:
Datum: 26/07/2020
Ura: 10:00

Lokacija dogodka:
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: animirani film, avanturistični film, komedija, mestni kino


Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour) / Walt Dohrn, ZDA, 2020, animirana glasbena pustolovščina, sinhronizirano

Priljubljeni Troli se vračajo! Glasbena uspešnica Troli iz leta 2016 je dobila nadaljevanje, saj se mala bitja, ki ljubijo ples in glasbo, vračajo na velike zaslone. Troli bodo v novih dogodivščinah spoznali, da niso sami: poleg njih je še pet različnih plemen Trolov in vsako ima svojo zvrst glasbe.

Ustvarjalci animacij Shrek in Mali šef predstavljajo novo glasbeno pustolovščino, v kateri bo predstavljena izvirna glasba Justina Timberlaka, ki si je za svojo skladbo Can’t Stop the Feeling! v prvem delu animacije prislužil nominacijo za oskarja. Na režiserski stolček je sedel Walt Dohrn (ki je sorežiral prvi del Trolov), producentka animacije pa je Gina Shay. Sodelujeta tudi sorežiser David P. Smith in koproducentka Kelly Cooney Cilella, ki sta oba sodelovala pri prvem delu. Svoja glasova sta v izvirni različici znova posodila igralca Anna Kendrick in Justin Timberlake.

Zgodba

Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo radi glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Poppi (Anna Kendrick) in Branch (Justin Timberlake) odkrijeta, da pripadata le enemu izmed šestih različnih plemen Trolov, ki so razpršeni po šestih različnih deželah, vsako pleme pa je zvesto svoji zvrsti glasbe – funk, country, techno, klasična, pop in rock. In njihov svet bo tako postal veliko večji in precej glasnejši.

Članica hard-rock skupnosti, kraljica Barb (Rachel Bloom), ki ji pomaga njen oče kralj Thrash (Ozzy Osbourne), želi uničiti vse druge zvrsti glasbe, da bi rock lahko kraljeval. Poppi in Branch se bosta s svojimi prijatelji odpravila obiskat vse druge dežele, da bi združili Trole proti Barb, ki si želi vse nadvladati, in da bi rešili glasbo in svet.

Projekcije filma:

nedelja, 26. julij 2020, 10.00 / Kino vrtiček v okviru Festivala Arsana 2020 / Projekciji bo sledila glasbena delavnica za otroke.

Vir & Foto: Mestni kino Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.