Trma v različnih obdobjih odraščanja

Trma v različnih obdobjih odraščanja

Datum/Čas:
Datum: 15/03/2016
Ura: 18:00 - 20:00

Lokacija dogodka:
Vrtec Vilinski gaj Ptuj, Volkmerjeva 49, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: predavanje


Zasebni vrtec Vilinski gaj vabi v torek, 15. marca 2016, ob 18. uri na predavanje v sklopu Šole za starše z naslovom Trma v različnih obdobjih odraščanja. V trenutku globokega samospoznanja (2 – 3 leta) otrok »odkrije« svoj jaz. Začne kljubovati, kar je zdravo, naravno. S poznavanjem svojega jaza začne graditi temelje svojega individualnega življenja. In kaj lahko storimo starši, da bodo temelji trdni a ne trmasti? Strokovna predavanja na področju celostnega pristopa k naravnemu zdravljenju telesa in duha ponudijo veliko koristnih informacij in življenjskih nasvetov. Priporočamo, da si tudi kaj zapišete – ne bo vam žal. Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino, lahko pa se uporabljajo komplementarno.

 KOLIKO: 15€ – posamezno predavanje (2-3 ure), plačilo pred predavanjem

Na dan predavanja so na Ptuju omogočena individualna celostna svetovanja Za Sončke, ki zajemajo predvsem področje družinskega življenja, osebnostnega razvoja in različnih zdravstvenih težav, ki trajajo do 2 uri. Za podrobnejše informacije in/ali rezervacijo svojega termina pokliči.

KDO: Izobraževanje organizirata Zasebni vrtec Vilinski gaj in Za Sončke. Predavala bo Jasna Matjašič, terapevtka naravnega zdravljenja. Srečanje bo obogatila z bogatimi izkušnjami in znanjem s tega področja.

Informacije in prijave na: jasna@zasoncke.si ali 030 307 233 (ga. Jasna)

Vir: Zasebni vrtec Vilinski gaj, Jasna Matjašič

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.