fbpx

Teden z oskarjevci: Spider-Man: Novi svet

Teden z oskarjevci: Spider-Man: Novi svet
Deli na:

Datum/Čas:
Datum: 16/03/2019
Ura: 18:00

Lokacija dogodka:
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: akcija, animirani film, avanturistični film, mestni kino


Spider-Man: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) / Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman, ZDA, 2018, 117 min, animirani družinski, sinhroniziran

Spider-Manov sve tokrat spoznamo v drugačni luči. Animirana dogodivščina o najslavnejšem človeku-pajku na svetu prinaša povsem svežo avtorsko vizijo in drugačno, revolucionarno zgodbo, ki preseneča oboževalce po vsem svetu. Prejemnik oskarja za najboljši celovečerni animirani film.

V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam. Spider-Manov svet bomo spoznali v povsem drugačni luči in tokratna dogodivščina nas bo prisilila, da postavimo pod vprašaj vse, kar se nam je doslej zdelo, da vemo o najslavnejšem človeku-pajku na svetu.

Phil Lord in Christopher Miller, ustvarjalna genija za uspešnicami Lego film in 21 Jump Street: Mladenič v modrem, vnašata svojo edinstveno nadarjenost v novo Spider-Manovo pustolovščino, vendar s povsem svežo vizijo in skozi drugačno, revolucionarno zgodbo, ki bo nedvomno presenetila oboževalce.

Na sporedu: sobota, 16. marec 2019, 18.00 / Teden z oskarjevci

Vir: Mestni kino Ptuj
Foto:

Copyrighted Image !