Tango & Keš present: Ptujblana Hip Hop (koncert)

Tango & Keš present: Ptujblana Hip Hop (koncert)
Tango & Keš present: Ptujblana Hip Hop (koncert)

When

13/01/2018    
21:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

Vabljeni na koncert zasedbe Tango & Keš present: Ptujblana Hip Hop 1.0, ki bo v soboto, 13. januarja 2017, ob 21.00, v CID Ptuj.

Dolgo pričakovani uradni in premierni koncert brutalnega underground rap tandema Tango & Keš je končno za vogalom. Dogodek je bil predviden na isti datum pred natanko enim letom, vendar je bil zaradi nepredvidenih okoliščin odpovedan. Tokrat se nastrojena rap detektiva in lirična nasilneža prihajata oddolžit za izgubljen čas ter obljubljata nepozaben večer, poln težko prebavljivih, nasičenih lirik in ledolomilskih beatov. Namen koncerta je po več kot letu dni odlašanja enkrat za vselej uradno predstaviti njun prvenec, mixtape Pepel in Kri.

V svoj repertoar bosta dodala tudi komade iz Bestrdovega solo debija Obstanje in s svežimi deli napovedala Gottijev prihajajoči, težko pričakovani solo prvenec. Pred njima bosta mikrofone vihtela ljubljanska asa Vuki Vuk & JSK, člana zasedbe Koolektiv, ki skupaj tvorita trdoglavi duo Siknes. Za atmosfero pred in po koncertu bo poskrbel mariborski mladi up YNGFirefly, ki je produciral podlage na nedavno izdanem albumu Bratstvo in estradstvo dobro poznanega sokrajana Mitoja. Podpisuje se tudi pod dva kvalitetna beat tapea, ki ju zaznamuje edinstven in modernejši, ampak pristno hip hopovski zvok, objavljena na Soundcloudu.

Vstopnine ni, vabljeni!

Vir: Tina Maroh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.