Sprej proti pošastim (gledališka predstava za otroke)

Sprej proti pošastim (gledališka predstava za otroke)
Sprej proti pošastim (gledališka predstava za otroke)

When

29/10/2018    
17:00

Where

CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova 9, Ptuj, 2250

Event Type

CID Ptuj vabi v ponedeljek, 29. 10. 2018, ob 17.00, na gledališko predstavo za otroke Sprej proti pošastim. Pošastne počitnice v CID-u bo obogatila predstava Miškinega gledališča, namenjena otrokom od 3. leta dalje.

Ko pade tema, začnejo buriti otroško domišljijo čudni zvoki, ki prihajajo iz prostora pod posteljo, iz notranjosti otroške omare in iz škatle z igračami. Kdo so majhne »pošastice«, skrivnostni stanovalci v otroških sobicah, zaradi katerih otroci večkrat pokličejo mamice in očke na pomoč in zaradi katerih včasih ne morejo zaspati? Kako to, da oživijo le ponoči, in kako to, da jih vidijo le otroci? Vse to se sprašuje tudi bojazljiva miška Mimi, ki s pomočjo iznajdljivega pasjega detektiva Vohljača in otrok preizkusi čarobni sprej proti pošastim. Ali sprej res deluje? Bo pregnal vsiljive pošastice iz njene sobe in ali bo slavni detektiv izvohal, kaj tako smrdi?

Predstava s svojo originalnostjo, humorjem in čudovito scenografijo navdušuje otroke ter jih uči, da se moramo soočiti s strahovi. Tako kaj hitro spoznamo, da ima strah samo velike oči, malo smrdi, okoli pa ga nič ni.

Gostuje Miškino gledališče Ku-Kuc iz Lendave. Predstava traja okrog 35 minut.

Vstopnine ni!

Vir: Mateja Lapuh, CID Ptuj

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.