Spletno predavanje: Gradimo odnose preko igre

Spletno predavanje: Gradimo odnose preko igre
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 17/01/2024
19:30

Lokacija
Center Špajza modrosti

Kategorije


Center Špajza modrosti vabi na strokovna spletna predavanja preko Zoom-a z aktualno osebno in družinsko tematiko. Predavanja so brezplačna.

Vedno več in več govorimo o težavah otrok s pozornostjo in koncentracijo, motoriko, govorom, izzivih v kreiranju socialnih stikov ter izzivih z ustrezno komunikacijo in še in še… Če ste morda že ugotovili, da bi bilo smiselno razmišljati o omejevanju uporabe zaslonskih tehnologij ali bi o razlogih za to radi slišali kaj več, vabljeni na predavanje, na katerem bomo postavili temelje razumevanja in skušali poiskati kakšno možno rešitev, s katero bomo podprli našega otroka, sebe in predvsem naše odnose.

Z vami bo Simona Vrbanič, prof. spec. in reh. ped.

Termini:
  • SREDA, 10. 1. 2024, 19.30: ZAKOMPLICIRANI STARŠI ALI STARŠI Z JASNO VIZIJO? – Družbene norme in pravila se včasih razlikujejo od tega, kar mislimo starši. Pa naj bo to glede hrane, uporabe digitalnih naprav, preživljanja prostega časa, načina vzgoje in še česa. Občasno smo potem deležni opazk v smislu: Pa kaj kompliciraš? – Pa res kompliciramo? Ali se le izobražujemo, raziskujemo in skušamo svojim otrokom omogočiti, da se prebijejo skozi vsa omejujoča prepričanja in dosežejo svoje sanje?
  • SREDA, 17. 1. 2024, 19.30: GRADIMO ODNOSE PREKO IGRE – Vsak starš si želi s svojim otrokom imeti in ohranjati dobre odnose. Kako uspešno graditi ljubeče medsebojne odnose in krepiti zaupanje bomo izvedeli na predavanju.
  • SREDA, 24. 1. 2024, 19.30: RABA TEHNOLOGIJE V DRUŽINI

Obvezne prijave. Program sofinancirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Mestna občina Ptuj.

Vir: Janja Kafel, Center Špajza modrosti Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.