Soul Funk & Gin – Ptujska noč Podnaslov: VIP BAND ft. David Matiči & Karin Zemljič

Soul Funk & Gin – Ptujska noč Podnaslov: VIP BAND ft. David Matiči & Karin Zemljič
Deli na:

Datum / Čas
Date(s) - 05/08/2023
20:30

Lokacija
Dominikanski samostan Ptuj

Kategorije


Soul Funk & Gin – Ptujska noč Podnaslov: VIP BAND ft. David Matiči & Karin Zemljič / Dominikanski samostan Ptuj – Južno dvorišče / 05. 08. 2023 / 20:30 /

ViP Band so mojstri svojega poklica, šolani profesionalci s ključi do ženskih src, ki znajo poskrbeti za kvalitetno glasbo in pričarati pravo vzdušje. ViP band je band primeren za vse vrste zabav ter dogodkov, saj obvlada vse zvrsti zabavne glasbe – vse od pop, rock, funky, jazz, pa do disco ritmov in prav zato so eden boljših live bandov, ki nastope izvajajo v živo.

ViP band so se združili za oddajo “Vid in Pero šov”, na pobudo saksofonista Bojana Zupančiča Župce, kjer so uspešno skrbeli za celostno glasbeno podobo oddaje, prav tako so skrbeli za celostno glasbeno podobo za TV Show “Zvezde Plešejo”, kjer so vse plesne nastope spremljali v živo. Njihova popularnost pa se je razširila tudi izven televizijskega studija. Vse glasbene repertuarje redno dopolnjujejo ter prilagajajo željam, tako da poskrbijo za absolutno zabavo še tako zahtevnega naročnika, ViP band s svojo kvalitetnim glasbenim izborom prinese obilico plesnih korakov, nostalgičnih komadov ter zagotovljeno zabavo.

Organizator dogodka: Javne službe Ptuj d.o.o.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.