Resetiraj se! (meditacijska delavnica)

Resetiraj se! (meditacijska delavnica)
Resetiraj se! (meditacijska delavnica)

When

28/08/2018    
18:00 - 20:00

Where

Zavod BodiDobro
Rajšpova 14, Ptuj, 2250

Event Type

Društvo Naš dišeči dom in Preobrazba 42 vabi na meditacijsko delavnico Resetiraj se!, ki vas s pomočjo eteričnih olj, zvoka in meditacije napolni z življenjsko energijo. Ta bo v torek, 28. avgusta 2018, od 18. do 20. ure v prostorih Zavoda BodiDobro.

Za vas smo pripravili regenerativni program, ki vas bo sprostil in umiril ter ponovno napolnil z življenjsko energijo. Pri tem si bomo pomagali z eteričnimi olji, zvokom in meditacijo. V tem norem tempu in hitrem življenju je nujno, da si vzamemo čas zase, se ustavimo, umirimo, se poslušamo in opazujemo.

Na žalost pa marsikdo na to pozabi ali pa se mu to niti ne zdi tako pomembno. Takšen način življenja lahko pelje v napačno smer. Pelje v težave z zdravjem, počutjem, preobremenjenostjo ipd. Samo eno priložnost imamo, samo eno telo in samo eno življenje. Zato je skrajni čas, da sebe postavimo na prvo mesto in si posvetimo nekaj časa.

Regenerativni program vas bo sprostil, umiril in napolnil z življenjsko energijo. Enostavno povedano: resetirali se boste! Pri tem si bomo pomagali z eteričnimi olji, zvokom in meditacijo. Izvedeli boste o njihovem vplivu na naše telo in čustva, eterična olja pa se boste naučili tudi uporabljati v namene izboljšanja zdravja in počutja.

Program bo potekal v štirih 2-urnih srečanjih. Tri srečanja bodo  v prostoru zavoda Bodidobro na Ptuju, zadnje pa bomo izvedli v prečudoviti okolici Mestnega Vrha.
Prispevek za celotno delavnico (4 srečanja): 97€.

Vsi termini
  • torek, 21. avgust 2018
  • četrtek, 23. avgust 2018
  • torek, 28. avgust 2018
  • četrtek, 30. avgust 2018

Program je namenjen tako ženskam, kot moškim. Več informacij: Marjan@zvocnakopel.si ali 051/440 990 (Marjan) oz. 031/757 671 (Katrin)
Organizatorja: Društvo  Naš dišeči dom in Preobrazba 42, Marijan Ostroško sp. (zvočna meditacija).

Vir: Marjan Ostroško

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.