fbpx

Pri Addamsovih (The Addams Family)

Pri Addamsovih (The Addams Family)
Deli na:

Datum/Čas:
Datum: 31/07/2020 - 02/08/2020
Ura: 17:00

Lokacija dogodka:
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: animirani film, družinski film, komedija, mestni kino


Pri Addamsovih (The Addams Family), Greg Tiernan in Conrad Vernon, ZDA / VB, 2019, 105 min, animirana družinska komedija, sinhronizirano, 7+

Če mislite, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat. Pred vami je namreč mračna in bizarna družina Addams! Priljubljeni Morticia, Gomez, Sreda (Wednesday), Pugsley, stric Fester, babica, služabnik Lurch in njihov ljubljenček To (Thing) so zdaj na ogled tudi v zabavni animirani različici.

Mračna družina zdaj tudi v animaciji

Če ste mislili, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat. V kinematografe namreč prihaja ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družina Addams. Animirano družinsko komedijo, ki prikazuje zgodbo o pripravah članov slavne družine na praznovanje, sta režirala Conrad Vernon in Greg Tiernan, posneta pa je po likih, ki jih je ustvaril ameriški karikaturist Charles Addams, znan po izjemno temačnih in grozljivih likih.

Slavnim članom družine so svoje glasove posodili igralci Charlize Theron (mama Morticia), Oscar Isaac (oče Gomez), Chloë Grace Moretz (hčerka Wednesday), Finn Wolfhard (sin Pugsley) in Nick Kroll (stric Fester), svoj glas pa sta posodili tudi igralki Bette Midler in Allison Janney.

Slovenski igralci, ki so glavnim likom posodili svoje glasove v sinhronizirani različici, pa so Iva Krajnc Bagola (mama Morticia), Uroš Smolej (oče Gomez), Lija Trunkelj (hčerka Sreda), Rok Suhadolc (sin Pugsley), Srđan Milovanović (stric Fester), Maja Končar (babica), Vesna Pernarčič (Margaux Needler) in drugi.

Projekcije filma: petek, 31. julij 2020, 17.00 / sobota, 1. avgust 2020, 17.00 / nedelja, 2. avgust 2020, 17.00

Vir & Foto: Mestni kino Ptuj