Prevarantki (The Hustle)

Prevarantki (The Hustle)
Prevarantki (The Hustle)

When

19/05/2019    
19:00

Where

Mestni kino Ptuj
Cvetkov trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Prevarantki (The Hustle), Chris Addison, ZDA, 2019, 94 min, komedija

Letos bodo prevaranti dobili ostro konkurenco, saj na velika platna prihaja komedija o prevarantkah, ki skušata, vsaka na svoj način, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. V glavnih vlogah prevarantk bosta zaigrali Rebel Wilson (Prava nota, Dekliščina) in oskarjevka Anne Hathaway (Vedrina, Hudičevka v Pradi, Nesrečniki).

Gre za remake komedije Umazana prevaranta (Dirty Rotten Scoundrels) iz leta 1988, ko sta svoje tarče med premožnimi damami iskala zapeljivca Steve Martin in Michael Caine in jih skušala na vsak način ogoljufati. Tokrat bodo vloge zamenjane, saj bosta prevarantki ženski, ki bosta vsaka s svojimi izvirnimi zvijačami skušali opehariti nasprotni spol. Komedijo je režiral Chris Addison, scenarij pa napisal Jac Schaeffer.

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Prva se ukvarja z manjšimi prevarami, druga pa se zadeve loti na višji ravni, za seveda višje denarne vsote. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati, prva pa se uči trikov od bolj izkušene in pretkane prevarantke. A kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

Projekcije filma: petek, 17. maj 2019, 19.00 / sobota, 18. maj 2019, 21.00 / nedelja, 19. maj 2019, 19.00

Vir: Mestni kino Ptuj
Foto: IMDb

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.