Poljub v slovo (glasbena komedija)

Poljub v slovo (glasbena komedija)

Datum/Čas:
Datum: 22/03/2020
Ura: 17:00

Lokacija dogodka:
Kulturna dvorana Gimnazije Ptuj, Volkmerjeva 15, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: komedija, ljubiteljska kultura


Kulturno društvo Simon Gregorčič Velika Nedelja ob materinskem dnevu vas vabi na novo glasbeno komedijo POLJUB ZA SLOVO, ki bo v nedeljo, 22. 3. 2020, ob 17.00 v Kulturni dvorani Gimnazije Ptuj.

Glasbena komedija Poljub za slovo avtorja Antona Žumbarja je bila prvič uprizorjena konec decembra 2019 v Športni dvorani Velika Nedelja. Takoj je postala pravi prednovoletni hit, saj si je pet predstav ogledalo kar 2500 gledalcev od blizu in daleč. Zdaj jo v nekoliko skrajšani dvoranski verziji ponujamo tudi Vam. Komedija Poljub za slovo je izjemno zabavna, hkrati pa čustvena in v srce segajoča in je pred prihajajočim materinskim dnevom več kot primerna za ogled.

Dogajanje je postavljeno v idilo majhne podeželske vasice, ki nosi ime Sončna vas. Življenje tu še zmeraj teče počasi. Ljudje so preprosti, sproščeni in zabavni. Prirejajo vaške prireditve in se nasploh veliko družijo, smejejo in zabavajo. Zgodba govori o neomajni ljubezni med Danijem in Heleno in spremlja njuno življenje od trenutka v njuni mladosti, ko sta se spoznala in neskončno zaljubila, pa vse do časa, ki ga preživljata v Domu za starejše, kjer ju obiskujejo njuni otroci.

Poleg vsebine vas bo navdušilo tudi osem pesmi, ki jih v živo zapojejo glavni igralci in igralke. Ob prijetni glasbi in duhovitih dialogih boste uživali. Ob presenetljivem razpletu pa se vam bo utrnila tudi kakšna solza presenečenja.

Vir: Anton Žumbar, Kulturno društvo Simon Gregorčič Velika Nedelja

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.