Pikina bralna značka 2017/2018 (zaključek)

Pikina bralna značka 2017/2018 (zaključek)
Pikina bralna značka 2017/2018 (zaključek)

Vabljeni v torek, 13. 11. 2018, ob 17.00 uri v pravljično sobico Mladinskega oddelkana zaključek Pikine bralne značke. Pridno ste brali, zato vas bomo nagradili s predstavo Kam pa kam, potepuška jopica, ki jo bo odigralo Pravljično gledališče Maje Furman.

Pikina bralna značka je projekt za spodbujanje branja pri najmlajših uporabnikih knjižnice do vključno 6. razreda osnovne šole. Projekt poteka v sodelovanju s Knjižnico Velenje in še z nekaterimi drugimi knjižnicami iz Slovenije. Pikina bralna značka se prične septembra in konča oktobra prihodnje leto. V Pikino bralno značko se lahko vpišejo vsi zainteresirani pri knjižničarjih v Mladinskem oddelku.
Prebrati morajo najmanj 4 knjige s seznama, lahko pa tudi kakšno po lastni izbiri. Kratko vsebino prebranih knjig vsak bralec napiše ali nariše v Pikino beležko, ki jo osebno odda knjižničarjem v Mladinskem oddelku. Ob zaključku Pikine bralne značke je v Mladinskem oddelku prireditev, na kateri se podelijo priznanja in vrnejo beležke, tako da jo lahko pikini bralci uporabijo v naslednji sezoni bralne značke.
Ob tretji osvojeni Pikini bralni znački udeleženci dobijo zlat Pikin bralni gumbek.Vabljeni tudi tisti, ki ste sodelovali pri Pikini bralni znački, vendar niste vrnili Pikinih bralnih beležk. Veseli bomo vas in vaših prijateljev!

Vir: Melita Zmazek, Knjižnica Ptuj
sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.