Otvoritev jeklenega poligona za vadbo na prostem

Otvoritev jeklenega poligona za vadbo na prostem
Otvoritev jeklenega poligona za vadbo na prostem

When

16/10/2019    
10:00

Where

Športni park Grajena
Grajena 25, Ptuj, 2250

Event Type

Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla z različnimi aktivnostmi pod krovnim imenom Jeklena volja v ljudeh prebuja jekleno voljo. Jeklena volja je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti smo v letošnjem letu postavili že 10 jeklenih poligonov za vadbo na prostem, ki so plod lastne izdelave Skupine SIJ. Izdelani so iz jekla, najširše uporabljanega materiala na svetu – tudi v športni infrastrukturi. Vabimo vas, da se nam še zadnjič letos pridružite in v družbi ambasadorja poligona, simpatičnega boksarja Dejana Zavca pospremite OTVORITEV JEKLENEGA POLIGONA ZA VADBO NA PROSTEM, ki bo v sredo, 16. oktobra ob 10. uri na Ptuju, v športnem parku Grajena

Jekleni poligon na Ptuju je poseben, ne le zaradi njegovega ambasadorja, ki velja za enega najbolj priljubljenih športnikov pri nas, ampak tudi zato, ker je zadnji poligon, ki ga bomo postavili v letu 2019, hkrati pa predstavlja novo zgodbo med krovno športno organizacijo ter Skupino SIJ. Ob otvoritvi bomo tako podpisali nov dogovor, ki pomeni nadaljevanje ”jeklenega” projekta vse do konca leta 2022.

Z nami bodo član uprave Skupine SIJ, Tibor Šimonka, prvi podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik, ambasador poligona, predsednik Športne zveze mestne občine Ptuj in vodja regijske pisarne OKS-ZŠZ Ptuj Franjo Rozman ter županja občine Ptuj Nuška Gajšek. Program na dogodku bodo popestrili učenci Osnovne šole Ljudski vrt Ptuj, poligon pa bodo kot prvi lahko preizkusili učenci Osnovne šole Ljudski vrt, predstavniki športnih društev s Ptuja, predstavniki Športne zveze mestne občine Ptuj, predstavniki Četrtne skupnosti Grajena, člani Športnega društva Grajena in Zavoda za šport Ptuj.

Veselimo se vaše družbe.

Vir: Alja Pahor, Olimpijski komite Slovenije – stiki z javnostmi

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.