Odnosom v bran, zaslone na stran s Sabino Košmrl Kaučič

Odnosom v bran, zaslone na stran s Sabino Košmrl Kaučič

Datum / Čas
Date(s) - 15/01/2024
17:00 - 18:30

Lokacija
Stara steklarska Ptuj

Kategorije


Odnosom v bran, zaslone na stran s Sabino Košmrl Kaučič / Predavanje kot del projekta Odnosom v bran, zaslone na stran / 15.1.2024, 17.00 – 18.30

Iniciativa Povezani starši smo v sodelovanju z Društvom SiA kreirali projekt Odnosom v bran, zaslone na stran, z namenom ozaveščanja staršev in otrok o posledicah neustrezne in prekomerne uporabe zaslonske tehnologije in drugih digitalnih naprav.

Naša vizija je združiti in povezati različne organizacije, zavode, samostojne podjetnike, projekte in aktivnosti, ki lahko nudijo protiutež modernemu načinu življenja, ki temelji predvsem na uporabi zaslonskih tehnologij. Po eni strani v okviru projekta za starše združujemo projekta v Zdravstvenem domu Ptuj ter na Ljudski Univerzi Ptuj in pripravljamo brezplačna predavanja v Stari steklarski. Po drugi strani pa se za mlade povezujemo z različnimi društvi, klubi in samostojnimi podjetniki, ki so pripravljeni nuditi brezplačne termine, kjer bi mladi lahko uporabo zaslonskih tehnologij zamenjali za aktivnost, ki bi jo morda kasneje trajno vključili v svoje življenje.

Vir: Simona Vrbanič

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.