Muzikal Mamma Mia!

Muzikal Mamma Mia!

Datum/Čas:
Datum: 29/06/2017
Ura: 21:00

Lokacija dogodka:
Grad Vurberk, Vurberk 85, 2241, Spodnji Duplek

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: koncert


Vljudno vabljeni na glasbeni spektakel MUZIKAL MAMMA MIA!, ki bo v četrtek, 29. junija 2017, ob 21. uri na gradu Vurberk.

Najbolj gledan muzikal v Sloveniji oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev. Slovensko različico muzikala si je v dveh letih ogledalo že več kot 100.000 Slovencev!

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70 ih in drugega iz 90 ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Ko bi jo lahko vsaj oče pospremil do oltarja …

Ko bi ji lahko vsaj mama povedala, kdo je njen oče …

Sonce, morje, ljubezen in zvijače so ozadje pripovedi o ženskah, ki so želele imeti vse, in dekletih, ki hočejo srečo do konca svojih dni.

Pa je kdo vprašal moške, česa si oni želijo?

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, izvajajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Veronika Kozamernik/Lina Rahne (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi. Predstava je prilagojena velikosti odra na Vurberku.

S pravočasnim nakupom vstopnic si zagotovite najboljši pogled na oder in nepozaben poletni večer ob glasbi in plesu!

Vir: Karli Erdlen

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.