Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)
Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

When

18/08/2018    
21:00

Where

Mestni kino Ptuj
Cvetkov trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout), Christopher McQuarrie, ZDA, 2018, 147 min

Na velikih platnih se zapleta že šesta misija, v kateri se Tom Cruise vrača v podobi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta. Najboljši nameni se pogosto vrnejo, da nas preganjajo, se prične zgodba novega dela misije.

Glavni protagonist vseh delov Misije: Nemogoče je znova Tom Cruise, ki se po treh letih odmora vrača s svojo zvesto ekipo, igralci Alecom Baldwinom, Simonom Peggom, Vingom Rhamesom, Rebecco Ferguson in Michelle Monaghan, odlično utečeni ekipi pa se pridružijo tudi novi obrazi – Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa Kirby.

Na režiserki stolček je znova sedel Christopher McQuarrie, ki je režiral tudi prejšnji (peti) del slavne misije, pri obeh zadnjih dveh delih pa sodeloval tudi kot scenarist. Produkcija filma je bila tudi tokrat v rokah Toma Cruisa, J.J. Abramsa in Christopherja McQuarrieja ter Jaka Myersa, izvršni producenti, ki prihajajo iz Skydance Productions, pa so tudi v zadnji misiji David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger.

NA SPOREDU: v petek, 17. avgusta 2018, ob 21.00; v soboto, 18. avgusta 2018, ob 21.00; v nedeljo, 19. avgusta 2018, ob 18.30.

Vir: Mestni kino Ptuj
Foto: IMDb

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.