Merjenje časa po naravnih ciklusih Sonca in Lune

Merjenje časa po naravnih ciklusih Sonca in Lune
Merjenje časa po naravnih ciklusih Sonca in Lune

When

10/01/2018    
17:30

Where

Hotel Mitra Ptuj
Prešernova 6, Ptuj, 2250

Event Type

Merjenje časa po naravnih ciklusih Sonca in Lune – TZOLKIN – KOLEDAR 13 : 20

Po letih študija in uporabe znanj sem se odločila pridobljeno podeliti z vami. Če vas bo povabilo nagovorilo in vam bo kateri od terminov odgovarjal, vas vabim, da se mi pridružite.

O TEMI: To široko področje zajema duhovna znanja in modrosti, starodavnega ljudstva Majev, o času in njegovi naravi. Preračunavanje časa utemeljeno na naravnih ciklusih Sonca, Lune in Univerzuma nas vrača k naravi, iz katere izviramo. Človek prične upravljati s svojim notranjim časom, ko se sinhronizira z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva na nas in našo kvaliteto življenja. Zavladati lastnemu času pomeni, prenehati biti hrana umetnemu, histerično pospešenemu, zunanjemu času. Predstavljena znanja temeljijo na odkritjih José Argüellesa, ki je zaslužen za ponovno odkrivanje in uvajanje naravnega koledarja (Sinhronarja) 13 lun (mesecev) 28 dni temelječega na TZOLKINU.

Se sprašujete, če je čas zrel, da se lotite prevrednotenja vloge časa v svojem življenju? Presodite sami! Kot se vse nahaja v času, tako se tudi čas nahaja v vsem – odtisnjen je v nas.Spremeni svoje razumevanje časa in spremenil boš sebe. Spremeni sebe in spremenil boš svet.

LOKACIJE BREZPLAČNEGA PREDAVANJA:

PTUJ, 10.1.2018, v sredo,  med 17.30 in 19.30 na Ptuju v Hotelu Mitra
Predavanje je brezplačno.
PRIJAVE: Ob prijavi po e-pošti na nrg@ustvarjalnost.si obvezno pripišite vaše podatke : ime, priimek in izbrano lokacijo predavanj

Vir: Natalija Resnik Gavez, Svet Ustvarjalnosti

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.