Mednarodna konferenca o socialni ekonomiji: Zgodbe, ki spreminjajo

Mednarodna konferenca o socialni ekonomiji: Zgodbe, ki spreminjajo

Datum/Čas:
Datum: 20/11/2019
Ura: 9:00 - 20:00

Lokacija dogodka:
Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: predavanje


Člani socialnih podjetij in zadrug, strokovnjaki, lokalni deležniki, predstavniki države – vabimo vas, da skozi svoje zgodbe spregovorite o tem, kako socialna ekonomija spreminja nas in naša družbena ter naravna okolja, da o socialni ekonomiji spregovorite tistim, ki tega področja še ne poznajo ter jih navdušite, da postanejo aktivni soustvarjalci razvoja socialne ekonomije v Sloveniji.

Vabimo vas, da se nam pridružite na navdihujoči enodnevni mednarodni konferenci o socialni ekonomiji v sredo, 20. 11. 2019, od 9. do 20. ure v prelepem, najstarejšem slovenskem mestu Ptuj. Pripravljamo pogovor na temo priložnosti za izboljšave v politikah, ki urejajo področje socialnih podjetij in zadrug, predstavljamo izkušnje socialnih podjetnikov in zadružnikov ter osvetljujemo priložnosti pri financiranju socialnih podjemov s tujimi strokovnjaki in domačimi gosti.

Z nami bodo socialna podjetja in zadruge, mednarodni gostje, predstavniki ministrstev, občin in relevantnih javnih institucij. Dogodek se odvija v okviru projekta SocioLab in je za udeležence brezplačen. Uvedite nove poslovne in socialne veščine v poslovno in zasebno življenje.

Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi!

Vabljeni v našo družbo! Vabljeni k širjenju informacij!

Program konference

Vir: dr. Lidija Tušek, ZRS Bistra Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.