Manager klub Ptuj: Po poti sprememb (predavanje)

Manager klub Ptuj: Po poti sprememb (predavanje)

Datum/Čas:
Datum: 02/02/2017
Ura: 18:00 - 20:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: gospodarstvo, muzikafe, predavanje


Manager klub Ptuj vabi na strokovno-izobraževalni dogodek z naslovom Po poti sprememb za boljši jutri, ki bo v četrtek, 2. februarja 2017, od 18. do 20. ure v Domu KULTure MuziKafe.

Posebno obvestilo

Zaradi povečanega zanimanja za obisk strokovno izobraževalnega dogodka v organizaciji Manager kluba Ptuj, so se odločili, da ga organiziramo na novi lokaciji: Grand Hotel Primus, dvorana Tacit, Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj.

Predavanje je brezplačno. Zaradi lažje organizacije dogodka vas vabimo, da svojo prisotnost predhodno potrdite na naslov info@mkp.si  oz. na spletnem naslovu Manager kluba Ptuj www.mkp.si, najkasneje do 26. januarja 2017.

Podrobnosti o temi predavanja (ogled v .pdf)

Predavala bosta ga. Ksenija Špiler Božič in g. Andrej Božič, ki sta svojo poslovno pot pričela v istem podjetju, kjer sta se tudi spoznala. Čeprav ju je osebna pot vodila v skupno življenje, sta se njuni poslovni poti kmalu ločili. G. Andrej Božič je po začetkih v mednarodni prodaji svojo kariero brusil na najvišjih vodstvenih položajih v slovenskih in tujih podjetjih ter v svoji 30-letni karieri uspešno izpeljal številna prestrukturiranja in sanacije. Ga. Ksenija Špiler Božič je z začetkom kariere v zunanji trgovini prekinila leta 1993, ko je stopila na samostojno podjetniško pot in jo leta 2000 preusmerila v delo s človeškimi viri in potenciali.

manager klub ptuj

Predavatelja ga. Ksenije Šiler Božič in g. Andrej Božič

Različne karierne smeri in poti zakoncev so se leta 2001 poslovno združile pri projektu sanacije Iskre ERO, kjer sta se sanacije prvič lotila skupaj.  Kombinacija poslovnih izkušenj iz preteklih preobrazb ter novih znanj se je izkazala za uspešno in botrovala ustanovitvi lastnega svetovalnega podjetja BB Svetovanje. Skupno delo je prineslo tudi razvoj lastnega BB modela preobrazbe podjetja, katerega resnično in pravo bistvo so vrednote, ki jih pri preobrazbi podjetja skupaj s cilji povežeta v skupen
smisel vseh zaposlenih.

Leta 2010 sta ponovno skupaj vstopila v projekt sanacije Steklarne Hrastnik, ki temelji na BB modelu preobrazbe, in dokazala pomen vlaganja v zaposlene, podjetje in okolje, ki se izraža v rezultatih podjetja.

Vir: Manager klub Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.