mag. Jani Prgič: Resnica o sreči (predavanje)

mag. Jani Prgič: Resnica o sreči (predavanje)
mag. Jani Prgič: Resnica o sreči (predavanje)

When

25/09/2019    
18:00

Where

Kulturna dvorana Gimnazije Ptuj
Volkmerjeva 15, Ptuj, 2250

Event Type

LJUDSKA UNIVERZA PTUJ vabi na predavanje z naslovom RESNICA O SREČI, ki bo v sredo, 25. 9. 2019, ob 18. uri v kulturni dvorani Gimnazije Ptuj. Predaval bo mag. JANI PRGIĆ.

Na predavanju bomo odprli nevroznanstveni pogled na pojem sreče in kako srečo danes marsikdo uporablja za vplivanje na ljudi z namenom profiterstva. Dotaknili se bomo tudi tega, kakšen je zdrav odnos do naše negativnosti in kako to uporabiti v svoj prid. S tem izjemnim predavanjem obeležujemo 60-letnico delovanja Ljudske univerze Ptuj, zato nas bo pred predavanjem nagovorila tudi županja Mestne občine Ptuj, gospa Nuška Gajšek, ki bo spregovorila o pomenu zavodov, kot je naš, za lokalno okolje.

Dogodek poteka v sklopu Dnevov svetovalnih središč Slovenije, ki bodo potekali med 25. in 27. septembrom 2019. Poglavitni namen letošnjih Dnevov svetovalnih središč je promocija formalnih in neformalnih izobraževalnih programov ter predstavitev svetovalne podpore odraslim v središčih ISIO ter pri njihovih partnerskih organizacijah.

Predavanje je brezplačno.

Vir: Janja Kafel, LU Ptuj, organizatorica izobraževanja

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.