Lovec ubijalec (Hunter Killer)

Lovec ubijalec (Hunter Killer)
Lovec ubijalec (Hunter Killer)

When

02/11/2018    
21:00

Where

Mestni kino Ptuj
Cvetkov trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Lovec ubijalec (Hunter Killer), Donovan Marsh, Kitajska / VB / ZDA, 2018, 121 min

Akcijska srhljivka, ki se odvija tako na kopnem kot v vodi, prinaša zgodbo o reševanju ugrabljenega ruskega predsednika, v ospredje pa postavlja kapitana in njegovo posadko ameriške podmornice. V glavni vlogi kapitana se je preizkusil Gerard Butler, igrajo pa še oskarjevec Gary Oldman (Najtemnejša ura), Common (John Wick 2), Linda Cardellini (Maščevalci: Ultronova doba) in Toby Stephens (James Bond: Umri kdaj drugič).

Globoko v Arktičnem oceanu kapitan ameriške nuklearne podmornice Joe Glass (Gerard Butler) dobi informacijo, da je prišlo do ruskega državnega udara, ki ogroža svetovni mir. Ruskega predsednika je namreč ugrabila skupina odpadnikov, ki skuša zanetiti tretjo svetovno vojno. Kapitan Glass mora s svojo posadko in s pomočjo vojaškega poveljništva sestaviti elitno skupino tjulnjev, da bi rešili ugrabljenega predsednika in ustavili novo svetovno vojno.

Akcijsko srhljivko je režiral Donovan Marsh, scenarij pa sta po romanu Firing Point (2012) avtorjev Georgea Wallaca in Dona Keitha napisala Arne L. Schmidt in Jamie Moss.

NA SPOREDU: v petek, 2. 11. 2018, ob 21.00; v soboto, 3. 11. 2018, ob 19.00.

Vir: mestni kino Ptuj
Foto: IMDb

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.