Fürstova hiša: Kuhna na dvorišču

Fürstova hiša: Kuhna na dvorišču
Fürstova hiša: Kuhna na dvorišču

When

22/06/2018    
11:00

Where

Fürstova hiša
Krempljeva 1, Ptuj, 2250

Event Type

Vabljeni v petek, 22. junija 2018, ob 11.00, v Fürstovo hišo na Ptuju na  že tradicionalno kulinarično doživetje ob koncu šolskega leta Kuhna na dvorišču.

Kuhna na dvorišču je kulinarični dogodek, ki se tradicionalno odvija na dvorišču Fürstove hiše, stare meščanske vile, v središču mesta. Tokrat bo Kuhna na dvorišču poskrbela tudi za majhne in velike pridne učenjake ob koncu šolskega leta. Brbončice bomo tokrat razvajali z gurmanskimi burgerji in drugimi prigrizki, ki nas bodo ponesli v prihajajoče sezonske počitnice.

Kulinarični dogodek se tradicionalno odvija na dvorišču Fürstove hiše, stare meščanske vile, v središču mesta. Dogodek, ki je v prvi vrsti namenjen promociji lokalne kulinarike in lokalnih gostinskih ponudnikov, dviguje nivo zavedanja o pomembnosti kulinarične ponudbe v razvoju mesta, obenem pa vzpodbuja druženje obiskovalcev, domačinov in turistov. Kuhna na dvorišču poskrbi tudi za spremljevalni program, sestavljen iz glasbenih nastopov, otroške animacije in različnih delavnic, pri katerem se organizatorji povezujejo s številnimi drugimi društvi in ustvarjalci v mestu. Naj bo konec šolskega leta obarvan tudi kulinarično.

Vir: Tina Maroh, Fürstova hiša

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.