KUD čar Griča: Sanje in vizije (predavanje)

KUD čar Griča: Sanje in vizije (predavanje)

Datum/Čas:
Datum: 18/01/2017
Ura: 18:00

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: predavanje, predstavitev


KUD čar Griča vljudno vabi na prvo v nizu 10 predavanj na temo Sanje in vizije, ki jih gojimo za svoja življenja, ki bo v sredo, 18. januarja 2017, med 18.00 in 20.00 v prostorih MuziKafe na Ptuju. Predavanja bo vodila Natalija Resnik Gavez, ki je doštudirala pedagogiko otrok po bolj naravnih, antropozofskih temeljih, po metodi Rudolfa Steinerja in leta 2006 pridobila naziv profesor Waldorfske pedagogike. Od leta 2009 je ustanoviteljica in predsednica društva Čar Griča, društva za spodbujanje ustvarjalnosti skozi rokodelske veščine in bujenja notranjega bistva posameznika. Leta 2014 je tudi uradno zaključila študij Ife, študij sistema modrosti za razumevanje človekove usode in pridobila naziv Ifa svečenica.

kud čar griča

Sanje in vizije, ki jih gojimo za svoja življenja naj bi izhajale iz dobrega poznavanja sebe. Govorili bomo o čustvenih, mentalnih in duhovnih virih potrebnih za snovanje sanj in razkrili tako imenovane ‘morilce sanj’.

Človeška inteligenca je učinkovita pri postavljanju vprašanj, toda skopa z odgovori. Prav vsem se porajajo vprašanja in vsi smo željni odgovorov. Ljudje radi delijo mnenja, redko kdo pa lahko ponudi odgovor, ki je v danem trenutku v skladu z življenjsko potjo nekoga. Ifa je koncept življenja, je energija, s katero aktiviramo modrost, ki je znotraj nas! Modrost je del našega temperamenta, naše osebnosti. Posedovati znanje ne pomeni avtomatsko posedovati modrost. Modrost ima opraviti z uporabo znanja, ki ga posedujemo. Opraviti ima z našim čustvenim življenjem. S sposobnostjo reagiranja (impulzivno, premišljeno, umirjeno), s sposobnostjo pravilnega razumevanja in posledično sprejemanja tehtnih odločitev.

Vir: KUD čar Griča
Foto: Boris B. Voglar

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.