Klopca za dojenje tudi na Ptuju

Klopca za dojenje tudi na Ptuju

Datum/Čas:
Datum: 06/10/2017
Ura: 11:00

Lokacija dogodka:
Mestni park Ptuj, Žnidaričevo nabrežje 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: humanitarni dogodek, otvoritev, predstavitev


V Sloveniji prvi teden v oktobru obeležujemo teden dojenja, v okviru katerega bo podjetje Apollo, d. o. o., postavilo posebno MAM klopco za dojenje in previjanje tudi na Ptuju. S tem podjetje Apollo, d. o. o, uspešno uresničuje projekt, katerega cilj je sprejemanje dojenja na javnih mestih.

Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 6. oktobra 2017, ob 11. uri, v Mestnem parku na Ptuju, kjer bo namenu predana MAM klopca za dojenje in previjanje. Prisotna bosta podžupan Mestne občine Ptuj Gorazd Orešek in strokovni vodja zdravstvene nege Ginekološko-porodniškega oddelka Splošne bolnišnice Ptuj Zdravko Vidovič.

˝Prvi klopci za dojenje smo postavili na najbolj priljubljenih izletniških točkah, kjer najširši krog obiskovalcev predstavljajo prav družine z majhnimi otroki. Z MAM klopcami za dojenje in previjanje želimo mamice spodbuditi, da lahko brez zadržkov, skrbi ali sramu nahranijo otroka, kjer je to potrebno, ne da bi se ob tem počutile nelagodno. Veseli smo, da so naš projekt podprli tudi v Mestni občini Ptuj˝, je dejala vodja marketinga pri podjetju Apollo, d. o. o., Helena Ivančič.

Podjetje Apollo, d. o. o., je prvo MAM klopco za dojenje in previjanje, ki je v Živalskem vrtu Ljubljana, namenu predalo ob svetovnem dnevu dojenja, 2. avgusta letos, drugo pa preteklo nedeljo, 1. oktobra, v Arboretumu Volčji Potok. Ker se zadevajo neprecenljive vrednosti dojenja, nameravajo v tem in prihodnjem letu klopce za dojenje postaviti še drugod po Sloveniji.

Projekt podjetja Apollo, d. o. o., zastopnika blagovne znamke MAM, ki ponuja pripomočke za dojenje, hranjenje in nego malčkov, podpira tudi strokovno združenje Društvo svetovalcev za laktacijo in dojenje Slovenije, z mednarodno pooblaščenimi svetovalci za laktacijo (IBLCL).

Prijazen pozdrav.

Vir: Za podjetje Apollo, d. o .o ., Maja Gorjup Zdovc
Foto: Pixabay Free photo

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.