Kino vrtiček: Srečno, Kekec! & Družinski izlet v botanični vrt

Kino vrtiček: Srečno, Kekec! & Družinski izlet v botanični vrt

Datum/Čas:
Datum: 10/06/2017
Ura: 10:00

Lokacija dogodka:
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: delavnice, družabni dogodek, mestni kino


Za zaključek Kino vrtičkove sezone 2016/17 smo pripravili nekaj čisto posebnega.

Vabljeni v soboto, 10. junija 2017, ob 10.00, v Mestni kino Ptuj na filmski igralnico in ustvarjalnico Kino vrtiček: Srečno, Kekec! & Družinski izlet v botanični vrt.

V filmu Srečno, Kekec! (Jože Gale, Slovenija, 1963, 78 min) se Kekec s pomočjo plahega Rožleta spopade z mitično gorsko baburo Pehto in ob tem spozna, da tudi videz včasih vara.

Kekec se rad potepa in potepali se bomo tudi mi! Z avtobusom se bomo odpeljali do botaničnega vrta TAL 2000, kjer se bomo pobliže spoznali z zdravilnimi zelišči, za katere je prava strokovnjakinja Pehta iz filmov in zgodb o Kekcu. Seveda pa botanični vrt skriva tudi druge zanimive reči – rastline, minerale in še kaj. Kot Kekec, Rožle in Mojca si bomo tudi mi privoščili pravo dogodivščino!

Starši, pozor: Otroci na izletu potrebujejo spremstvo. Za izlet so obvezne predhodne prijave, ki jih sprejemamo do 7. junija oz. do zapolnitve mest na avtobusu. Cena kino vstopnice je enaka kot vedno (3 EUR), CID Ptuj pa bo poskrbel za brezplačen avtobusni prevoz in vstopnino.

Vse informacije najdete na www.kinoptuj.si.

Vir: Mateja Lapuh, Mestni kino Ptuj
Foto: Delo.si

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.