Kino vrtiček: Čebelica Maja: Medene igre & Cvetoči travnik

Kino vrtiček: Čebelica Maja: Medene igre & Cvetoči travnik
Kino vrtiček: Čebelica Maja: Medene igre & Cvetoči travnik

When

10/03/2018    
10:00

Where

Mestni kino Ptuj
Cvetkov trg 1, Ptuj, 2250

Event Type

Kino vrtiček: Čebelica Maja: Medene igre & Cvetoči travnik (Maya the Bee: The Honey Games), Noel Cleary, Alexs Stadermann, Nemčija / Avstralija, 2018, 4+)

Kino vrtiček je program Mestnega kina Ptuj, namenjen otrokom in družinam. Ker nam je marca zime počasi že dovolj, bomo tokrat vsaj v domišljiji poleteli na cvetoče travnike. Ogledali si bomo sinhronizirani animirani film Čebelica Maja: Medene igre.

Čebelica Maja je klasični lik iz otroške literature – natančneje iz priljubljenega nemškega otroškega romana izpod peresa Waldemarja Bonselsa, objavljenega leta 1912 in prevedenega v neštete jezike. Na TV zaslonih je oživela v pri nas še dandanes priljubljeni japonski otroški risani seriji iz sedemdesetih (vsem še vedno pride na misel naslovna pesem v izvedbi Janka Ropreta). Novi film zdaj prinaša še eno prisrčno zgodbo o Maji in njenem prijatelju Viliju, na travniku pa se jima pridružijo še drugi že znani in tudi povsem novi liki. Film se loteva pomembnosti skupinskega dela in truda.

Projekciji bo sledila ustvarjalna igralnica Cvetoči travnik. Pričarali si bomo pomlad in se posladkali z medenimi dobrotami.

Na sporedu v soboto, 10. marca 2018, ob 10.00.

Vir: Nina Milošič, Mestni kino Ptuj
Foto: YouTube

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.