Kino brez stropa 2023

Kino brez stropa 2023

Datum / Čas
Date(s) - 20/07/2023 - 20/08/2023
20:00

Lokacija
Mestni kino Ptuj

Kategorije


Za ljubitelje kina na prostem.

Letni kino s filmskimi vrhunci v čudovitem ambientu pod poletnimi zvezdami je razkošje, ki si ga privoščimo vsaj enkrat letno.

Filmske projekcije na prostem so nepogrešljiv del ptujskega poletnega kulturnega in družabnega vrveža. Kino brez stropa se je rodil na dvorišču Dominikanskega samostana, več let je kraljeval na Ptujskem gradu, leta 2019 se je razbohotil na griču Panorama, v koronskem 2020 se je prelevil v 1. Ptujski drive-in kino, v še enem neobičajnem letu 2021 pa so se projekcije preselile na novo prizorišče: dvorišče za kinom.

Kino brez stropa 2023 bomo na dvorišču za kinom (vhod skozi kino) otvorili 20. julija 2023, nato pa bomo v projekcijah na prostem uživali vse poletne petke, sobote in nedelje. Prodaja vstopnic bo potekala kot običajno: prek spleta in pri blagajni kina. Vhod na dvorišče bo skozi dvorano kina. V primeru dežja bo projekcija v dvorani.

Odlični odzivi nas spodbujajo, da bomo v prihodnje skušali s filmi “okupirati” še druga zanimiva prizorišča, ki jih v našem mestu in okolici kar mrgoli. Filmi ljubijo Ptuj in Ptuj ljubi filme. Se vidimo pod zvezdami!

Ogled celotnega programa …

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.