Kino brez stropa 2019: Mi (Us)

Kino brez stropa 2019: Mi (Us)
Kino brez stropa 2019: Mi (Us)

When

29/06/2019    
23:00

Where

Ptujski grad
Na gradu 1, Ptuj, 2250

Event Type

Kino brez stropa 2019: Mi (Us) / Jordan Peele, ZDA, 2019, 120 min, grozljivka /Nova nočna mora iz domišljije scenarista in režiserja filma Zbeži!

Vizionarski filmski ustvarjalec Jordan Peele, ki je prejel oskarja za scenarij za uspešno grozljivko Zbeži! (Get Out), se je lotil nove svojevrstne in provokativne grozljivke o družini, ki se sooči s svojimi dvojniki. Zakonca Gabe (Winston Duke) in Adelaide Wilson (Lupita Nyong’o) odpeljeta svoja otroka na oddih v svojo hišo na plaži, kjer nameravajo uživati s prijatelji. A njihova vedrina se kmalu spremeni v napetost in kaos, ko na obisk pridejo nepovabljeni gostje …

V glavnih vlogah nastopajo oskarjevka Lupita Nyong’o (12 let suženj), Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II in Anna Diop. Igrajo še Evan Alex, Shahadi Wright Joseph, Madison Curry, Cali Sheldon in Noelle Sheldon. Režiser in scenarist Peele je skupaj s producenti Seanom McKittrickom, Jasonom Blumom in Ianom Cooperjem s svojo produkcijsko hišo Monkeypaw Productions film tudi produciral.

Projekcije filma: sobota, 29. junij 2019, 23.00 – Kino brez stropa, na dvorišču Ptujskega gradu (v primeru dežja v Mestnem kinu Ptuj). Vstopnine ni.

Vir: Mestni kino Ptuj
Foto: IMDb

sl Slovenian
X

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.