Jesen na Murkovi: Modna revija

Jesen na Murkovi: Modna revija

Datum/Čas:
Datum: 20/10/2017
Ura: 19:00

Lokacija dogodka:
Murkova ulica Ptuj, Murkova ulica, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: modna revija, predstavitev


Dragi obiskovalci in obiskovalke Murkove ulice!

Vljudno vabljeni v petek, 20. oktobra 2017, ob 19.00 na prav posebno druženje ob spremljavi mode, dobre glasbe, animacij in dobre pijače. Na, sedaj že tradicionalni 4. modni reviji bomo predstavili modne trende za jesen 2017.

Na naši tradicionalni modni reviji nas bo ponovno ogrela ognjena, akrobatska ekipa animatorjev in artistov ZUM Kreative, ki s svojimi žonglerskimi, ognjenimi, akrobatskimi in ostalimi predstavami popestrijo vsak dogodek ter poskrbijo, da ostanete odprtih ust in oči.

Svojo kolekcijo bo ponovno predstavila ANABEL, ki vse svoje življenje diha z oblikovanjem in modo. Vedno znova odkriva nove načine kako preko oblačil predstaviti žensko in njeno ženskost. Verjame v senzualno vez med žensko in obleko, ki jo nosi. Pri svojem delu dosega unikatno raven elegance, ženstvenosti in sexualnosti.  Uporabja kvalitetne in lahkotne materiale, prijetne za nošenje in za poglede.

Na modni reviji Jesen na Murkovi, bo predstavil svojo ponudbo tudi butik LaDonna, ki obstaja, vztraja in razvaja na ulici že 20 let.  Ponuja modno klasiko v vseh številkah in to za ženske in moške, zraven tega pa nudijo še vsa popravila oblačil.

V petek bo ponovno predstavil svojo ponudbo URBAN VINTAGE STORE. Družinska tradicija je zaznamovala tudi Robijevo vizijo v oblačilih. Verjel je in še vedno verjame v starševsko filozijo, sledi njenim trednom in prepričanju, da inovativnost prinašasa uspeh. Uspeh je stkan iz lastne vizije ter duha pričakovanj, želja in drznosti potrošnikov.

Na modni reviji Jesen na Murkovi se bodo predstavili tudi Absolut Fashion, ki je nastal iz želje, ponuditi nekaj edinstvenega, posebnega, absolutnega. Življenje Andreje je že od nekdaj vpeto v starševsko ustvarjalnost oblačil, njihovo čutnost in osebnost. Povprečnost potrošniške ponudbe pa je tista, ki jo znova žene k ustvarjanju kreativnih oblačil in k temu, da ponudi nekaj popolnoma drugačnega.

Vir: The Legend Pub, URBAN Fashion STORE, aBSOLUT FASHION

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.