Jazz v CID-u: Patricija Škof kvartet

Jazz v CID-u: Patricija Škof kvartet

Datum/Čas:
Datum: 21/12/2019
Ura: 20:00

Lokacija dogodka:
CID - Center interesnih dejavnosti Ptuj, Osojnikova 9, 2250, Ptuj

Kategorija dogodka:

Oznake dogodka: cid ptuj, jazz, koncert


Patricija Škof je mlada vokalistka, ki študira jazz petje na Univerzi za glasbo v Grazu in Višji šoli za glasbo v Kölnu. Patricija se bo tokrat predstavila z aranžmaji njenih najljubših standardov, kompozicijami najljubših glasbenikov in avtorskimi skladbami. Program je odraz njenih glasbenih navdihov, vzorov in njenega glasbenega potovanja do sedaj. Na odru se ji bodo pridružili odlični glasbeniki – slovenski saksofonist in klarinetist Tibor Pernarčič, pianist Kerem Onat Murat in hrvaški basist Hrvoje Kralj.

Patricija je leta 2016 prejela nagrado Berklee Summer School programa za “Outstanding musicianship during the program”. Leta 2018 je bila ena izmed izbranih mladih talentov na Festivalu Marianne Mendt, poleti 2019 pa je bila izbrana za vokalistko mednarodnega Big Banda: JMI World Orchestra pod vodstvom Luis Bonille (turneja po Balkanu, snemanje albuma).

Redno koncertira na domačih in tujih odrih z različnimi manjšimi zasedbami, big bandi, s svojim kvintetom, vokalnim triom Supreme sisters, skupino Der CH-AT Komplex, v duetu s Tilnom Beigotom itd.

Koncert Ptujčanom v predprazničnem času podarjata CID Ptuj in Glasbena šola Karol Pahor Ptuj.

Vstopnine ni!

Vir: Tina Maroh, CID Ptuj
Foto: CID Ptuj

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@discoverptuj.eu.